Nieuwsarchief

Gewonde bij ongeval met gekantelde brommobiel Kanaaldijk Wapenveld

De hulpdiensten werden vrijdagmiddag enkele minuten voor half twee gealarmeerd vanwege een ongeval op de Kanaaldijk in Wapenveld. Een bestuurder van een brommobiel was daar met zijn voertuig tegen een half in de berm geparkeerde personenauto gebotst. Het ongeval gebeurde tussen de Revelingseweg en de Flessenbergerweg. De bestuurder van de brommobiel kon na de aanrijding waarbij het voertuig kantelde niet zelfstandig uit de brommobiel komen. De brandweer van Wapenveld heeft onder andere het dak van de brommobiel weggeknipt om de man uit zijn benarde positie te halen.

De bestuurder van de brommobiel is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hij liep onder andere verwondingen op aan zijn hoofd en arm. De Kanaaldijk is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.
Locatie Reageren 4.082x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wapenveld:

Fietser (73) uit Wezep overleden na aanrijding met landbouwvoertuig Molenweg Wapenveld
'Spookauto' in brand gestoken Wildekampsweg Wapenveld
'Spookauto' in brand gestoken Wildekampsweg Wapenveld
Het weer in Wezep
Zonnig 14,4°C
N 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier