Nieuwsarchief

Bløf and friends in de HMH

De Zeeuwse band Bløf wist met een clubje binnen- en buitenlandse bevriende artiesten de Amsterdamse Heineken Music Hall uit te verkopen. Donderdagavond om acht uur precies klonken de eerste noten van het reportoire van Bløf.

Speciaal aan dit concert was de grote groep artiesten die uitgenodigd waren om samen met de Zeeuwse band op het podium hun nummers ten gehore te brengen aan een publiek van 5500 man. Onder andere Wende Snijders, Candy Dulfer, Daniël Lohues en Tom Baxter kwamen een aantal nummers spelen.

Maar ik was natuurlijk speciaal voor de Noorse zangeres Maria Mena naar Amsterdam gekomen. Voor de fanclub was ik aanwezig als fotograaf, zodat ik (fotografisch) verslag zou kunnen doen van het concert.

Helaas bleef het aantal nummers van Maria beperkt tot drie - twee tijdens het eerste deel en nog eentje extra tijdens de toegift - maar desondanks was het een mooie avond waarin de setlist van 27 nummers (!) werd afgewerkt in een tijdspanne van 2,5 uur.

De volgende concertreeks van Maria vind plaats in Paradiso over twee weekjes... ook daar zal ik bij zijn alleen voorlopig (voor de komende week) ben ik het eventjes zat ;-)!

Van de ruim 280 foto's zijn er uiteindelijk maar 40 overgebleven... doordat er nog aardig wat personen tussen mij en het podium stonden zijn er helaas aardig wat niet bruikbaar.


Locatie 1 reactie 4.976x

Reactie (1)

LinnVrijdag 04 december 2009 – 21:40
Mooie foto's, blij dat je het naar je zin hebt gehad en dat ik nu de foto's kan zien... Kon helaas zelf niet gaan. Maar dit maakt het weer een beetje goed ;)


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Amsterdam:

President Obama bezoekt Amsterdam
Maria Mena te gast bij Q-music
Startsein OV-SAAL in Amsterdam
Het weer in Wezep
Bewolkt 6,0°C
N 6,5km/h
15,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier