Nieuwsarchief

Blf and friends in de HMH

De Zeeuwse band Bløf wist met een clubje binnen- en buitenlandse bevriende artiesten de Amsterdamse Heineken Music Hall uit te verkopen. Donderdagavond om acht uur precies klonken de eerste noten van het reportoire van Bløf.

Speciaal aan dit concert was de grote groep artiesten die uitgenodigd waren om samen met de Zeeuwse band op het podium hun nummers ten gehore te brengen aan een publiek van 5500 man. Onder andere Wende Snijders, Candy Dulfer, Daniël Lohues en Tom Baxter kwamen een aantal nummers spelen.

Maar ik was natuurlijk speciaal voor de Noorse zangeres Maria Mena naar Amsterdam gekomen. Voor de fanclub was ik aanwezig als fotograaf, zodat ik (fotografisch) verslag zou kunnen doen van het concert.

Helaas bleef het aantal nummers van Maria beperkt tot drie - twee tijdens het eerste deel en nog eentje extra tijdens de toegift - maar desondanks was het een mooie avond waarin de setlist van 27 nummers (!) werd afgewerkt in een tijdspanne van 2,5 uur.

De volgende concertreeks van Maria vind plaats in Paradiso over twee weekjes... ook daar zal ik bij zijn alleen voorlopig (voor de komende week) ben ik het eventjes zat ;-)!

Van de ruim 280 foto's zijn er uiteindelijk maar 40 overgebleven... doordat er nog aardig wat personen tussen mij en het podium stonden zijn er helaas aardig wat niet bruikbaar.


Locatie 1 reactie 3.985x


Reactie (1)

LinnVrijdag 04 december 2009 – 21:40
Mooie foto's, blij dat je het naar je zin hebt gehad en dat ik nu de foto's kan zien... Kon helaas zelf niet gaan. Maar dit maakt het weer een beetje goed ;)


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Amsterdam:

President Obama bezoekt Amsterdam
Maria Mena te gast bij Q-music
Startsein OV-SAAL in Amsterdam
Het weer in Wezep
Zonnig 5,7°C
ZZO 22,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @gem_Oldebroek Afgelopen zaterdag 22 februari hebben zo'n twintig jeugdleden van VSCO'61 zwerfafval opgeruimd in de omgeving van de voetbalvelden. Dit is de aftrap van meerdere opruimacties van de voetbalvereniging in Oosterwolde. https://t.co/vqOOJuJ3lI
Maandag 24 februari 2020 - 11:23
Nieuws: Bedrijfsbus richt spoor van vernieling aan in Zwolle - https://t.co/Cx2ljleZWr (foto's) https://t.co/9aJZ0L28V9
Maandag 24 februari 2020 - 06:29
@MartijnFSnl Haha uiteraard met overheidssteun. Onbeperkt toegang, alle informatie, met blauwe lampen ter plaatse kunnen gaan. Had ik dat maar. ????
Zondag 23 februari 2020 - 22:01
RT @zondagmetlubach Na voetbalplaatjes, flippo’s en fidget spinners is er een nieuwe rage onder minderjarigen: hele grote messen. Hoe komt het eigenlijk dat er zoveel steekincidenten zijn? https://t.co/6fx9rYWINf. #ZondagMetLubach #MethetmesoptafelKids https://t.co/HHLkcRNX9p
Zondag 23 februari 2020 - 21:44
@leusinkquincy Opmerkelijk dat je mij dan volgt… ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:23
@Oriental__Beat Behalve dat het dan Duitsers waren. En dit is het talud van de Eilandbrug, dat heeft niet zo veel met de voormalige Zuiderzee te maken als ik goed heb. ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:21
@martinrotman Stond het allemaal nog op Picasaweb? Ik blijf het onbetrouwbaar vinden dat zulke diensten zo van de een op de andere dag stopgezet kunnen worden.
Zondag 23 februari 2020 - 20:14
In Duitsland begint het leveren van foto’s aan de pers door hulpdiensten ook al een dingetje te worden… kennelijk zelfs voor geld?! Bizar. https://t.co/kvjhozhh91
Zondag 23 februari 2020 - 20:08
Ik was vergeten om het linkje naar het fotoalbum toe te voegen bij het artikel over de weggeblazen caravan op de N50. Hierbij nog de link: https://t.co/aTFi47OEhX #servicevandezaak
Zondag 23 februari 2020 - 17:58
Helemaal koekoek daar in Zwolle ???? https://t.co/CiK7lqvCII
Zondag 23 februari 2020 - 17:55