Nieuwsarchief

Blf and friends in de HMH

De Zeeuwse band Bløf wist met een clubje binnen- en buitenlandse bevriende artiesten de Amsterdamse Heineken Music Hall uit te verkopen. Donderdagavond om acht uur precies klonken de eerste noten van het reportoire van Bløf.

Speciaal aan dit concert was de grote groep artiesten die uitgenodigd waren om samen met de Zeeuwse band op het podium hun nummers ten gehore te brengen aan een publiek van 5500 man. Onder andere Wende Snijders, Candy Dulfer, Daniël Lohues en Tom Baxter kwamen een aantal nummers spelen.

Maar ik was natuurlijk speciaal voor de Noorse zangeres Maria Mena naar Amsterdam gekomen. Voor de fanclub was ik aanwezig als fotograaf, zodat ik (fotografisch) verslag zou kunnen doen van het concert.

Helaas bleef het aantal nummers van Maria beperkt tot drie - twee tijdens het eerste deel en nog eentje extra tijdens de toegift - maar desondanks was het een mooie avond waarin de setlist van 27 nummers (!) werd afgewerkt in een tijdspanne van 2,5 uur.

De volgende concertreeks van Maria vind plaats in Paradiso over twee weekjes... ook daar zal ik bij zijn alleen voorlopig (voor de komende week) ben ik het eventjes zat ;-)!

Van de ruim 280 foto's zijn er uiteindelijk maar 40 overgebleven... doordat er nog aardig wat personen tussen mij en het podium stonden zijn er helaas aardig wat niet bruikbaar.


Locatie 1 reactie 3.905x


Reactie (1)

LinnVrijdag 04 december 2009 – 21:40
Mooie foto's, blij dat je het naar je zin hebt gehad en dat ik nu de foto's kan zien... Kon helaas zelf niet gaan. Maar dit maakt het weer een beetje goed ;)


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Amsterdam:

President Obama bezoekt Amsterdam
Maria Mena te gast bij Q-music
Startsein OV-SAAL in Amsterdam
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,8°C
NNW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@MartijnFSnl Mwah HDR filtertje met iets te veel contrast ????
Donderdag 19 september 2019 - 10:32
Kijk, iemand die het wél begrijpt. De rechterrijstrook is niet enkel en alleen voor vrachtwagens. ???? https://t.co/G01oAJwOZs
Woensdag 18 september 2019 - 22:41
@arjenlubach Hoe is je Duits? ???? Of word je nagesynchroniseerd?
Woensdag 18 september 2019 - 19:23
Meerdere sirenes over de A28 langs Wezep, zo te horen in de richting van Amersfoort. Klonk als een treintje AT.
Woensdag 18 september 2019 - 19:22
@MartijnFSnl @jaydouble @gerwinboswijk Of je zult maar onwel worden, tegen een boom botsen en zwaargewond raken. Ook zoiets was te voorkomen geweest. https://t.co/OnpwnxCVhW
Woensdag 18 september 2019 - 10:51
@jaydouble @gerwinboswijk De bomen hoeven niet weg wat mij betreft. Maar een geleiderail om auto’s op te vangen in plaats van tegen bomen te laten botsen is het minste wat er moet gebeuren. Gerwin, neem eens kennis van dit ongeval uit 2015. Zoiets was te voorkomen. https://t.co/LxP2mVGC9n
Woensdag 18 september 2019 - 10:44
@jaydouble @gerwinboswijk Een pijnlijke tweet van Gerwin. Triest voor nabestaanden om zoiets te moeten lezen. Tuurlijk is een weg per definitie veilig als er niks gebeurt. Maar als je door toedoen van een fout van een ander in de berm belandt bots je direct tegen hele dikke bomen. (cc @MartijnFSnl)
Woensdag 18 september 2019 - 10:42
@mvbergen Wat raar, je was toch gewoon op verjaardagsvisite? ????
Woensdag 18 september 2019 - 10:25