Nieuwsarchief

4x4 Wintertrail een modderig succes

De 4x4 Wintertrail op de crossbaan in de gemeente Heerde was ook dit jaar weer een succes. Door de regelmatige regenval van de dagen voor het evenement is de crossbaan een grote modderige bende geworden. Het evenement werd dan ook vooral beheerst door de vele auto's die vast kwamen te zitten op de drijfnatte baan.

Het toppunt van de vastzittende auto's was toch wel een jeep die tot boven de (grote) banden vast kwam te zitten nadat deze van een steile helling een diepe plas in reed. Even daarvoor was op dezelfde plek ook een auto vast komen te zitten. Tijdens het proberen de jeep uit de plas te krijgen, brak tot overmaat van ramp ook nog eens de voorbumper er af.

Elk jaar organiseert de Rotary Club van Oldebroek de 4x4 Wintertrail ten behoeve van een goed doel. Dit jaar gaan de opbrengsten van het evenement naar de Stichting Ondersteuning Doctors for life Afrika. Daarnaast zal een deel van het geld gaan naar Weidebeek en de afdeling Kinderoncologie van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Update: er is via de mail een verzoek binnen gekomen voor een getuigenoproep. Op de parkeerplaats is zaterdagmiddag een grijze Ford Mondeo aangereden. Daarbij is de achterbumper van de auto zwaar beschadigd. Zijn er getuige die hier iets van hebben gezien, dan worden deze mensen verzocht contact op te nemen via het contactformulier, desnoods anoniem.


Locatie 7 reacties 6.367x


Reacties (7)

Arnold van de WorpZaterdag 05 december 2009 – 23:47
joow stefan, ik heb deze post ook in een link geplaatst bij mijn bericht!
kijk maar!
http://arnoldvandeworp.nl/2009/12/moddertrappen-in-heerde-bij-de-rotaryclub-4x4-wintertrail-2009/
groeten Arnold

Johan Zondag 06 december 2009 – 15:10
Vol verwachting klopt ons hart! Ben erg benieuwd naar de video. Het was erg leuk om mee te doen, proficiat met de prachtige foto reportage!
P.s. mochten er nog meer foto's zijn, ook al zijn ze minder mooi, gewoon uploaden..!

GerwinZondag 06 december 2009 – 15:26
Ik zou graag een foto willen aanvragen. Gaat om de foto waar ik met een LandRover een vrij steile afdaling maak.
Heb daar boven nog even gewacht vanwege de lenswissel. Mag ook via de mail verstuurd worden.
Gerwin

Klaas NoordstraZondag 06 december 2009 – 15:50
Hoi Stefan,
Mooie foto's van een leuk evenement, waar ik ook al een aantal jaren foto's van maak. (dit jaar na zelf gereden te hebben) Mijn foto's van dit jaar vind je op:
http://bit.ly/5p3nME
Groeten,
Klaas

Richard HuismanMaandag 07 december 2009 – 13:07
nou heb ik denk ik alle fotopagina's bekeken (ook van anderen) en nergens (!) sta ik op met mijn groene Lada Niva..., terwijl ik zeker weet dat er een aantal foto's is gemaakt.

Richard HuismanMaandag 07 december 2009 – 13:16
toch wel... op de pagina van klaas noordstra

bartDinsdag 08 december 2009 – 00:07
Je kunt wel zien dat die kerel die van die bult afduikt het water in er duidelijk geen biet van snapt. Wat een pipo.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Heerde:

Auto komt in Apeldoorns Kanaal bij aanrijding op kruising Kanaaldijk Heerde
Zoekactie vanwege in water aangetroffen fiets Eperweg Heerde
File door aanrijding met twee auto's op de A50 bij Heerde
Het weer in Wezep
Zonnig 5,2°C
ZZO 20,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @gem_Oldebroek Afgelopen zaterdag 22 februari hebben zo'n twintig jeugdleden van VSCO'61 zwerfafval opgeruimd in de omgeving van de voetbalvelden. Dit is de aftrap van meerdere opruimacties van de voetbalvereniging in Oosterwolde. https://t.co/vqOOJuJ3lI
Maandag 24 februari 2020 - 11:23
Nieuws: Bedrijfsbus richt spoor van vernieling aan in Zwolle - https://t.co/Cx2ljleZWr (foto's) https://t.co/9aJZ0L28V9
Maandag 24 februari 2020 - 06:29
@MartijnFSnl Haha uiteraard met overheidssteun. Onbeperkt toegang, alle informatie, met blauwe lampen ter plaatse kunnen gaan. Had ik dat maar. ????
Zondag 23 februari 2020 - 22:01
RT @zondagmetlubach Na voetbalplaatjes, flippo’s en fidget spinners is er een nieuwe rage onder minderjarigen: hele grote messen. Hoe komt het eigenlijk dat er zoveel steekincidenten zijn? https://t.co/6fx9rYWINf. #ZondagMetLubach #MethetmesoptafelKids https://t.co/HHLkcRNX9p
Zondag 23 februari 2020 - 21:44
@leusinkquincy Opmerkelijk dat je mij dan volgt… ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:23
@Oriental__Beat Behalve dat het dan Duitsers waren. En dit is het talud van de Eilandbrug, dat heeft niet zo veel met de voormalige Zuiderzee te maken als ik goed heb. ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:21
@martinrotman Stond het allemaal nog op Picasaweb? Ik blijf het onbetrouwbaar vinden dat zulke diensten zo van de een op de andere dag stopgezet kunnen worden.
Zondag 23 februari 2020 - 20:14
In Duitsland begint het leveren van foto’s aan de pers door hulpdiensten ook al een dingetje te worden… kennelijk zelfs voor geld?! Bizar. https://t.co/kvjhozhh91
Zondag 23 februari 2020 - 20:08
Ik was vergeten om het linkje naar het fotoalbum toe te voegen bij het artikel over de weggeblazen caravan op de N50. Hierbij nog de link: https://t.co/aTFi47OEhX #servicevandezaak
Zondag 23 februari 2020 - 17:58
Helemaal koekoek daar in Zwolle ???? https://t.co/CiK7lqvCII
Zondag 23 februari 2020 - 17:55