Flink oliespoor in Hattemerbroek

Een auto met een lekke brandstoftank heeft voor een flink oliespoor gezorgd op een aantal wegen in Hattemerbroek. De brandweer kreeg rond 11 uur een verzoek om het wegdek te reinigen bij de Vogelzangveldweg, de brandweermannen constateerden echter op veel meer wegen vervuiling. Zo lag er ook een flinke plas op de hoek van de Merelstraat met de Leeuwerikstraat, alsmede op de Zuiderzeestraatweg en de Verlengde Kerkweg.

Door middel van biologisch afbreekbare schuim en absortiekorrels zijn een deel van de wegen weer schoon gemaakt. De rest van de vervuilde wegen worden onder hande genomen door de gemeente. Eveneens is een strooiwagen van de gemeente langs geweest om de gladheid te beperken naar aanleiding van het schoonspuiten van de weg.

In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Automobilist verlaat plaats ongeval op de A28 bij Hattemerbroek
Auto's botsen op kruising Duurzaamheidstraat - Middeldijk Hattemerbroek
Een vergelijking tussen de oude oranje en nieuwe witte wegverlichting op de A50 en A28
ZZW 4,7km/h

@arnovanelst Blikseminslag omgeving IJsselvliedt / Zuiderzeestraatweg / Kamperstraatweg, die omgeving. Dat was een flinke bliksem.
Donderdag 30 juni 2022 - 20:45
@TheaWeerdt Gaat weer droogte tegen, dus juist mooi!
Donderdag 30 juni 2022 - 20:28
RT @landmacht @muntverzamelaar In het gebied tussen Meppel, Assen, Opende en Grou wordt deze week geoefend met deze lichte pantservoertuigen (Fennek).
Donderdag 30 juni 2022 - 20:13
@Ruuddewit1973 Mwah, gewoon stukje waarheidsvinding. Als ze er wel hadden gestaan had ik het ook gewoon getweet met de tekst: ‘het klopt inderdaad!’. Verder langs de Reesweg niks te zien. Op de snelweg een vrachtwagen met pech, daardoor snelheidsverlaging.
Donderdag 30 juni 2022 - 19:16
@wishmaster_nl @waarisdechauff1 @gjcats Dat betrof geen ongeval bleek naderhand toen meer informatie naar buiten kwam.
Donderdag 30 juni 2022 - 18:39
RT @De_Stentor Scholier (14) uit Kampen overlijdt op terugweg van sportdag, klasgenootje kruipt door oog van de naald https://t.co/KxKk3D8vOt
Donderdag 30 juni 2022 - 14:19
Nieuws update: Fietsende scholier (14) uit Kampen door automobilist van achteren aangereden en overleden bij tragisch ongeval Kamperstraatweg Kamperveen - https://t.co/nLjoiDyA2R (foto's + video) https://t.co/DVVJuncEMj
Donderdag 30 juni 2022 - 11:54
@MartynBrands @djidee Je bedoelt dan dat iemand die even naar het ziekenhuis moet in het hoge noorden maar vanwege wegbezuinigd OV al gauw 40km aflegt en dus meer aftikt dan iemand die in de Randstad met de fiets er zo is? Zo had ik er nog eens naar gekeken.
Donderdag 30 juni 2022 - 10:02