Ongeval op A28 bij Hattemerbroek

Op de A28 bij knooppunt Hattemerbroek is dinsdagochtend rond half zeven vermoedelijk een automobilist van de weg geraakt in de verbindingsboog vanaf Zwolle naar de A50 richting Hattem. De brandweer van Hattemerbroek werd om tien over half zeven opgeroepen om hulp te verlenen bij het ongeval.

Ter plaatse was er voor de fotograaf helaas weinig te zien: er zijn twee ambulances en enkele politiewagens ter plaatse gekomen. In een van de twee ambulances werd een persoon behandeld, die naar het leek even later weer uitstapte. De ambulance is zonder zwaailichten en sirenes en met een onverlichte behandelruimte vertrokken. Over de oorzaak van het ongeval en de ernst van de verwondingen van mogelijke slachtoffers is niks bekend.

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Scooterrijder gewond bij botsing met auto Zuiderzeestraatweg Hattemerbroek
Fietser gewond bij ongeval met bedrijfsbusje Verlengde Kerkweg Hattemerbroek
Brandje in bos bij de Vogelzang Veldweg bij Hattemerbroek
NNW 0,0km/h
@MartijnFSnl Mwah HDR filtertje met iets te veel contrast ????
Donderdag 19 september 2019 - 10:32
Kijk, iemand die het wél begrijpt. De rechterrijstrook is niet enkel en alleen voor vrachtwagens. ???? https://t.co/G01oAJwOZs
Woensdag 18 september 2019 - 22:41
@arjenlubach Hoe is je Duits? ???? Of word je nagesynchroniseerd?
Woensdag 18 september 2019 - 19:23
Meerdere sirenes over de A28 langs Wezep, zo te horen in de richting van Amersfoort. Klonk als een treintje AT.
Woensdag 18 september 2019 - 19:22
@MartijnFSnl @jaydouble @gerwinboswijk Of je zult maar onwel worden, tegen een boom botsen en zwaargewond raken. Ook zoiets was te voorkomen geweest. https://t.co/OnpwnxCVhW
Woensdag 18 september 2019 - 10:51
@jaydouble @gerwinboswijk De bomen hoeven niet weg wat mij betreft. Maar een geleiderail om auto’s op te vangen in plaats van tegen bomen te laten botsen is het minste wat er moet gebeuren. Gerwin, neem eens kennis van dit ongeval uit 2015. Zoiets was te voorkomen. https://t.co/LxP2mVGC9n
Woensdag 18 september 2019 - 10:44
@jaydouble @gerwinboswijk Een pijnlijke tweet van Gerwin. Triest voor nabestaanden om zoiets te moeten lezen. Tuurlijk is een weg per definitie veilig als er niks gebeurt. Maar als je door toedoen van een fout van een ander in de berm belandt bots je direct tegen hele dikke bomen. (cc @MartijnFSnl)
Woensdag 18 september 2019 - 10:42
@mvbergen Wat raar, je was toch gewoon op verjaardagsvisite? ????
Woensdag 18 september 2019 - 10:25