Nieuwsarchief

Enkel blikschade bij ongeval Rondweg

Op de Rondweg is dinsdagavond rond half 9 een ongeval gebeurd tussen een bestelbus en een vrachtauto. De witte bestelbus reed vanaf de rotonde richting de rotonde van de Zuiderzeestraatweg. De bestuurder van de vrachtauto was op het moment van het ongeval bezig met het inparkeren van zijn wagen toen de bestelbus op de vrachtwagen in reed ter hoogte van de wasstraat.

De brandweer van Hattemerbroek was toevallig in de buurt en kwam direct na het ongeval ter plaatse. De bestuurder van de witte bestelbus knalde tijdens het ongeval tegen de voorruit aan, maar kon zonder hulp van de brandweer uit de auto worden gehaald. Ambulancepersoneel heeft de man gecontroleerd maar er waren geen verwondingen die in het ziekenhuis moesten worden behandeld.

Foto / illustratie De onderstaande foto's zijn ingezonden (i.v.m. het ontbreken van een P2000 alarmering omdat de brandweer er toch al was ;)).

Locatie Reageren 3.132x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Man aangehouden na wilde achtervolging door Wezep: verdachte ramt politieauto
Automobiliste botst met volle snelheid tegen pijler van dak tankstation A28 Wezep
Bijzondere berging op de A28 tussen 't Harde en Wezep: auto tientallen meters van de weg na eenzijdig ongeval
Het weer in Wezep
Bewolkt 5,8°C
ZW 4,7km/h
3,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier