Nieuwsarchief

Duitse vrachtwagen verliest visafval

Een Duitse vrachtwagen heeft woensdagavond op diverse locaties grote hoeveelheden visafval verloren. De brandweer van Hattemerbroek werd als eerste opgeroepen voor een uitruk met een luchtje; de melding verwees hen naar de A28 ter hoogte van het viaduct van de Middeldijk (hectometerpaaltje 84,5). Daar lag in de richting van Zwolle een grote hoeveelheid stinkende vissenpulp op het wegdek. De vrachtwagen waar het gore goedje uit was geklotst was nergens meer te bekennen. De brandweer uit Hattemerbroek is na overleg direct terug gegaan naar de kazerne, waarna even later een ZOAB-cleaner het wegdek kwam reinigen. Twee van de drie rijstroken waren afgesloten.

Even later kwam er ook een melding voor de brandweer van Hattem; zij moesten zonder spoed naar de Geldersedijk om aldaar het wegdek schoon te maken. Eenmaal ter plaatse bleek dat de boosdoener er zelf ook achter was gekomen: bij het kruispunt met de Zuiderzeestraatweg moest de vrachtwagenchauffeur kennelijk remmen voor de rij wachtende bij de verkeerslichten, toen een grote hoeveelheid naar voren klotste door de voorwaartse kracht. Door middel van hogedruk spuiten is de vrachtwagen ontdaan van het stinkende zooitje. Voor de vrachtwagenchauffeur werd het een dure rit 'langs de autowasstraat'.


Locatie 1 reactie 3.651x

Reactie (1)

MelanieDonderdag 20 mei 2010 – 19:32
Vandaar dat het zo stonk :O


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Laatste puntjes op de 'i': nieuwe aansluiting A28 Wezep - Hattemerbroek vanaf nacht vrijdag op zaterdag open
Vertraging door ongeval op de A28 bij Hattemerbroek
Oud pand Hostellerie Vogelesangh nu wel ten prooi gevallen aan vlammen: uitslaande brand Hanesteenseweg Hattemerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,1°C
N 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier