Nieuwsarchief

Verslagenheid na zelfmoord politieagent

Op zaterdagmiddag 11 september heeft een 60-jarige politieman van het korps Noord- en Oost-Gelderland suïcide gepleegd. Binnen het korps is met grote verslagenheid gereageerd op dit bericht.

Het incident heeft zich zaterdagmiddag rond 17:00 uur aan de Stationsweg in Wezep voorgedaan. De politieman heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Hierbij is een vuurwapen gebruikt. Binnen het korps is met grote verslagenheid gereageerd. Uit pi├źteit met de familie doet de politie verder geen mededelingen over het incident en de identiteit van de man.

Foto / illustratie De foto's die gemaakt zijn geven enkel een globaal beeld van de situatie ter plaatse. Uit respect voor de nabestaanden en collega's van de agent is er geen uitgebreid fotoverslag. Het plaatsen van enkele foto's is absoluut niet vanuit sensationeel oogpunt gedaan.

Locatie 8 reacties 5.727x


Reacties (8)

BasZondag 12 september 2010 – 17:19
Mooi gedaan, Stefan!
Sterkte voor bekenden en familie van de agent.

klaasjan bZondag 12 september 2010 – 17:35
schandalig dat er zoveel geruchten door de mensen de wereld in zijn geholpen... het is heel erg voor de familie en dan zit er ook nog eens een heel dorp nieuwsgierig te zijn... gelukkig is dit stukje niet zo erg als de rest van de wezepers!!!, schandalig.
sterkte voor alle betrokenen.

Marja Zondag 12 september 2010 – 20:27
Stefan,
vanmorgen heb ik op de locourant gekeken en zag dat jij reacties had geplaatst en niet begreep dat de mensen graag wilden weten wat er was gebeurd.
Iedereen weet nu wat er is gebeurd, maar wat ik niet begrijp is dat jij daar foto's van op je site plaatst. Dat noem ik pas geen respect hebben!!!

123Zondag 12 september 2010 – 20:43
Marja,
Waarom vind jij dit onrespectvol?
Het is toch enkel een aanvulling op de verklaring die de politie heeft vrijgegeven? De f'oto's zijn waarschijnlijk alleen bedoeld om de locatie van het incident te verduidelijken. Er is toch verder geen detail van het incident in de foto's weergegeven?

BartZondag 12 september 2010 – 20:49
@ Marja,
Wat is dat van gezeur dan? Heeft god vanochtend, vanmiddag en vaanvond je gebeden niet beantwoord?
Wat Stefan hier doet is enkel een beeld te geven wat er ongeveer gebeurt is op deze plaats. Ik vind het interessant om te zien.
@ de rest,
Inderdaad, het hele dorp was nieuwsgierig. Wedden dat jullie dit zelf ook waren!! Natuurlijk wil je weten wat er is gebeurd. Dit is volgens mij een volkomen natuurlijk effect. Tenzij je natuurlijk maximaal autist bent. Het is niet niks dat de Stationsweg zolang afgesloten was..
@ Stefan,
Ga zo door jongen! Je bent een held, jij komt er wel!!

FritsZondag 12 september 2010 – 21:57
Vreselijk om te horen. Sterkte aan familie, vrienden en collega's.

AnneloesZondag 12 september 2010 – 22:43
Stefan, ik vind het keurig hoe je dit hebt opgepakt. Ook netjes hoe je hier mee om bent gegaan naar mij persoonlijk. Ik wilde alleen maar weten wat er aan de hand was maar kreeg direct een persoonlijke reactie.
Laat alle geruchten maar gaan en de mensen die het moeten weten om wie dit gaat, die weten het wel.

HeidiDinsdag 14 september 2010 – 08:32
nieuwsgierigheid hoort bij mensen en volgens mij is er ook niets verkeerds aan, zolang respect voor de nabestaanden maar niet uit het oog verloren wordt. iedereen legt deze grens ergens anders en het is niet verkeerd daarover te discussiëren lijkt me.
het moet verschrikkelijk zijn voor de nabestaanden om iemand op deze wijze te moeten verliezen en ik hoop voor de nabestaanden dat duidelijk wordt waarom deze agent tot zijn daad is gekomen. uit ervaring kan ik zeggen dat hij een goede agent was. hij zal gemist worden.
ik wens de nabestaanden en de collega's van de agent heel veel sterkte.


Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto gelanceerd over geleiderail en eindigt in sloot A28 Wezep
Twee auto's in brand door brandstichting Hegenbos Wezep
Nieuwe beelden van mannen die bedrijf aan Rondweg in Wezep beschieten bij Opsporing Verzocht
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,8°C
WZW 4,7km/h
0,4mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Nieuws: Automobiliste met auto over de kop in sloot Mheneweg Zuid Oldebroek - https://t.co/n00rQ0mhKI (foto's) https://t.co/wkPOPMenD5
Woensdag 15 juli 2020 - 11:56
[Politie 10:14.59] Aanrijding Letsel (Beknelling licht) Mheneweg Zuid Oldebroek
Woensdag 15 juli 2020 - 10:15
Bijzonder persalarm, mooi dat zulke informatie ook door voorlichting in Brabant via de pager wordt gestuurd. https://t.co/fwaCr6fhOd
Dinsdag 14 juli 2020 - 21:33
@Rijkswaterstaat Dan lag het dus niet aan mij :-) Ik ben benieuwd, in de berichtgeving zie ik vooral ┬Ĺzomer 2020┬ĺ voorbij komen, maar tot oktober kan ik niks vinden in de overzichten. Alvast bedankt voor de moeite!
Dinsdag 14 juli 2020 - 15:47
Deze vergelijking had ik nog niet gepost, te leuk om niet te delen. Mijn zelfgemaakte ┬Ĺartist impression┬ĺ van oktober 2017 vs. de realiteit in juli 2020. En die bij het viaduct van de Hanzelijn werd net even anders, maar bijna identiek. https://t.co/Yar8VapAO7
Dinsdag 14 juli 2020 - 15:23
@JulienOtten98 Daar is over nagedacht, Bravo!
Dinsdag 14 juli 2020 - 14:46
@Rijkswaterstaat Goedemiddag. Ik heb even lopen zoeken bij o.a. https://t.co/BdowURCy7p, maar ik kan (nog) niet vinden wanneer deze werkzaamheden op de A28 bij Zwolle plaatsvinden: https://t.co/OOXJAeKps4 - is hier al een planning van bekend?
Dinsdag 14 juli 2020 - 13:09
Morgen de winterjas maar een dagje aan dan? ???? #frisjes #horrorzomer En nee, ik heb er niet in geknipt. Zo was het net echt in de uitzending. ???? https://t.co/jIAMtPOgTP
Dinsdag 14 juli 2020 - 12:32
Nieuws: Kopstaart aanrijding op de N35 tussen Zwolle en Heino - https://t.co/vWhmUrZVZK (foto's) https://t.co/QukWOSbdBA
Maandag 13 juli 2020 - 23:42