Nieuwsarchief

Verslagenheid na zelfmoord politieagent

Op zaterdagmiddag 11 september heeft een 60-jarige politieman van het korps Noord- en Oost-Gelderland suïcide gepleegd. Binnen het korps is met grote verslagenheid gereageerd op dit bericht.

Het incident heeft zich zaterdagmiddag rond 17:00 uur aan de Stationsweg in Wezep voorgedaan. De politieman heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Hierbij is een vuurwapen gebruikt. Binnen het korps is met grote verslagenheid gereageerd. Uit pi├źteit met de familie doet de politie verder geen mededelingen over het incident en de identiteit van de man.

Foto / illustratie De foto's die gemaakt zijn geven enkel een globaal beeld van de situatie ter plaatse. Uit respect voor de nabestaanden en collega's van de agent is er geen uitgebreid fotoverslag. Het plaatsen van enkele foto's is absoluut niet vanuit sensationeel oogpunt gedaan.

Locatie 8 reacties 5.435x

Reacties (8)

BasZondag 12 september 2010 – 17:19
Mooi gedaan, Stefan!
Sterkte voor bekenden en familie van de agent.

klaasjan bZondag 12 september 2010 – 17:35
schandalig dat er zoveel geruchten door de mensen de wereld in zijn geholpen... het is heel erg voor de familie en dan zit er ook nog eens een heel dorp nieuwsgierig te zijn... gelukkig is dit stukje niet zo erg als de rest van de wezepers!!!, schandalig.
sterkte voor alle betrokenen.

Marja Zondag 12 september 2010 – 20:27
Stefan,
vanmorgen heb ik op de locourant gekeken en zag dat jij reacties had geplaatst en niet begreep dat de mensen graag wilden weten wat er was gebeurd.
Iedereen weet nu wat er is gebeurd, maar wat ik niet begrijp is dat jij daar foto's van op je site plaatst. Dat noem ik pas geen respect hebben!!!

123Zondag 12 september 2010 – 20:43
Marja,
Waarom vind jij dit onrespectvol?
Het is toch enkel een aanvulling op de verklaring die de politie heeft vrijgegeven? De f'oto's zijn waarschijnlijk alleen bedoeld om de locatie van het incident te verduidelijken. Er is toch verder geen detail van het incident in de foto's weergegeven?

BartZondag 12 september 2010 – 20:49
@ Marja,
Wat is dat van gezeur dan? Heeft god vanochtend, vanmiddag en vaanvond je gebeden niet beantwoord?
Wat Stefan hier doet is enkel een beeld te geven wat er ongeveer gebeurt is op deze plaats. Ik vind het interessant om te zien.
@ de rest,
Inderdaad, het hele dorp was nieuwsgierig. Wedden dat jullie dit zelf ook waren!! Natuurlijk wil je weten wat er is gebeurd. Dit is volgens mij een volkomen natuurlijk effect. Tenzij je natuurlijk maximaal autist bent. Het is niet niks dat de Stationsweg zolang afgesloten was..
@ Stefan,
Ga zo door jongen! Je bent een held, jij komt er wel!!

FritsZondag 12 september 2010 – 21:57
Vreselijk om te horen. Sterkte aan familie, vrienden en collega's.

AnneloesZondag 12 september 2010 – 22:43
Stefan, ik vind het keurig hoe je dit hebt opgepakt. Ook netjes hoe je hier mee om bent gegaan naar mij persoonlijk. Ik wilde alleen maar weten wat er aan de hand was maar kreeg direct een persoonlijke reactie.
Laat alle geruchten maar gaan en de mensen die het moeten weten om wie dit gaat, die weten het wel.

HeidiDinsdag 14 september 2010 – 08:32
nieuwsgierigheid hoort bij mensen en volgens mij is er ook niets verkeerds aan, zolang respect voor de nabestaanden maar niet uit het oog verloren wordt. iedereen legt deze grens ergens anders en het is niet verkeerd daarover te discussiëren lijkt me.
het moet verschrikkelijk zijn voor de nabestaanden om iemand op deze wijze te moeten verliezen en ik hoop voor de nabestaanden dat duidelijk wordt waarom deze agent tot zijn daad is gekomen. uit ervaring kan ik zeggen dat hij een goede agent was. hij zal gemist worden.
ik wens de nabestaanden en de collega's van de agent heel veel sterkte.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto crasht in voortuin tegen woning Zuiderzeestraatweg Wezep
Boerenprotest over de A28 langs Wezep en Hattemerbroek
Hooibalen op de A28 bij Wezep door gekantelde aanhanger
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,1°C
ZZW 4,7km/h
2,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @polnw_oldebroek Kijktip voor vanavond. Vanavond om 17.20 uur wordt in bureau Gelderland aandacht besteed aan een zaak uit Wezep. Bij een bedrijf aan de Rondweg zijn meerdere vernielingen gepleegd. Vanavond oa beelden van de vermoedelijke dader(s). Kijken dus. Delen wordt gewaardeerd. https://t.co/7n7vlwTW9G
Woensdag 11 december 2019 - 07:34
[Brandweer 19:19.14] P 2 BON-01 BR Afval Meidoornpassage Wezep 066741
Dinsdag 10 december 2019 - 19:19
Nieuws: Ravage door geschaarde vrachtwagen met stoeptegels op de A50 bij Vaassen - https://t.co/vMdgoJpTbK (foto's & video) https://t.co/neGRiXH9k9
Maandag 09 december 2019 - 22:04
RT @WIS_Peter De chauffeur die dit voertuig (10-07-2014) aanreed was zijn vrachtbrieven aan het lezen, deze had hij op het stuur liggen dus heeft hij het ? niet gezien. Daarbij had hij ook niet in de gaten dat het verkeer op de naastgelegen rijstroken erg langzaam reed! Let op als je rijdt!! https://t.co/FCaneOnpHV
Maandag 09 december 2019 - 20:05
[Brandweer 16:29.07] P 2 BON-16 HV Stormschade (Boom/Tak) Winterdijk Oosterwolde Gld 066742
Maandag 09 december 2019 - 16:29
@Flitsmeister Ik stond vanochtend wel bij de oorzaak van een van de zwaarste files van de ochtendspits┬ů telt dat ook? Hoeveel vertraging heeft het ongeval op de A50 bij Vaassen uiteindelijk opgeleverd volgens jullie data? https://t.co/joxTUx3WjU
Maandag 09 december 2019 - 13:42
RT @RWSverkeersinfo ? | De #A50 is na een noodreparatie weer vrij. Vanaf 20.00 uur gaan we nog wel werken aan de vangrail, nieuw asfalt en het weghalen van de tegels. Lees meer: https://t.co/iinZqCGqI8 ????: @Stefanuzz https://t.co/ISGOxZBTT1
Maandag 09 december 2019 - 10:41
RT @POL_Gelderland De politie heeft de identiteit vastgesteld van het lichaam dat gisteren bij #Wapenveld in het kanaal is aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat het de 80-jarige vermiste man uit Wapenveld betreft.
Maandag 09 december 2019 - 09:51
Voordat op de A50 bij Vaassen de rijbaan weer vrijgegeven kan worden moeten er eerst nog een aantal dingen gebeuren: - Gaten in asfalt moeten tijdelijk opgevuld worden, vanavond definitieve reparatie. - De kraan moet zo geborgen worden. De kraan die dat moet doen is onderweg. https://t.co/QaPQvPu47C
Maandag 09 december 2019 - 08:44
@Valk_Aviation @RWSverkeersinfo Voordat die er allemaal zijn ???? de hulptroepen hier zijn er veel sneller en doen dit opruimwerk vaker met direct het juiste materieel.
Maandag 09 december 2019 - 08:33