Nieuwsarchief

Spontane flashmob in Wezep

Het was eigenlijk geen echte verrassing meer, maar menig Wezeper zal geen idee hebben gehad wat een flashmob inhield... tot zaterdagmiddag. Minstens 300 dansers waren namelijk op de been om zomaar uit het niets op het Meidoornplein in Wezep te gaan dansen.

Omstreeks een uur 's middags gingen er al wat geruchten rond en het nieuwtje verspreidde zich snel door Wezep. Omstreeks half twee waren er al veel nieuwsgierige verzameld op het plein die allemaal zagen dat een witte vrachtwagen van een AV-productie bedrijf geluidsboxen aan het installeren was. Omstreeks tien over half twee kwamen vanuit alle hoeken en gaten van het winkelcentrum hordes mensen die vervolgens een dans gingen doen van drie minuten. Na het syncroondansen waren alle betrokkenen binnen enkele minuten weer vertrokken. Naar het schijnt onderweg naar Elburg, Nunspeet en Harderwijk.

De actie is opgezet door een samenwerkingsverband van dansscholen op de Noord-Veluwe onder de naam 'Servicepunt Amateurkunst NW-Veluwe'.


 

Locatie 1 reactie 3.401x
Tags:

Reactie (1)

Piet BonZondag 03 oktober 2010 – 10:05
Het is mooi om te zijn dat er zoveel mensen plezier hebben maar een flashmob mag je dit niet noemen. Bij een flashmob beginnen 2 tot 4 mensen te dansen en dan komen er steeds meer dansers bij. Hier zie je dat er wel 100 staan te wachten tot de muziek begint.


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto 'met pech' vliegt in brand op parkeerplaats tankstation 't Loo A28 bij Wezep
Laatste puntjes op de 'i': nieuwe aansluiting A28 Wezep - Hattemerbroek vanaf nacht vrijdag op zaterdag open
Kleine brand in vuilniswagen Ruitersveldweg Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 12,3°C
ZZW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier