Nieuwsarchief

Spoorboom geramd bij station Wezep

Een tractor heeft woensdagmiddag rond half vijf een slagboom kapot gereden bij de overweg Stationsweg in Wezep. Zonder te stoppen is de tractor vervolgens verder gereden. Medewerkers van de NS waren aanwezig om het verkeer tegen te houden en treinen reden stapvoets over de overweg heen met als gevolg dat de spoorbomen extra lang dichtbleven en lange files ontstonden. Bovendien was er sprake van lichte vertraging in de dienstregeling. Aannemer VolkerRail heeft de spoorboom rond half acht 's avonds gerepareerd.


Locatie 1 reactie 3.789x


Reactie (1)

VascoWoensdag 17 november 2010 – 22:47
Dader was rond 17.00 een trekker/opleggercombinatie van Nutricia. Stond waarschijnlijk in file op de overweg toen die sloot, gelukkig voor een stoptrein. Zat zelf op tegentrein 5655 en zag de boosdoener (zonder stoppen) om een hoek verdwijnen toen ik de spoorboom van het spoor haalde. De beide S&V-medewerkers zaten toevallig in mijn trein.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto crasht in voortuin tegen woning Zuiderzeestraatweg Wezep
Boerenprotest over de A28 langs Wezep en Hattemerbroek
Hooibalen op de A28 bij Wezep door gekantelde aanhanger
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
N 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08