Nieuwsarchief

Motorrijder tegen boom bij aanrijding

Een 27-jarige motorrijder uit Hattem heeft zaterdagmiddag rond vijf uur een aanrijding gehad met een 30-jarige mountainbiker uit Hattemerbroek. Het ongeval gebeurde op de Elburgerweg bij Hattemerbroek. De fietser kwam vanuit het bos en wilde vermoedelijk de weg oversteken toen de motorrijder er aan kwam rijden. De twee kwamen in botsing met elkaar, waarbij de motorrijder met zijn voertuig de berm in schoot en een boom raakte.

Ambulancepersoneel heeft de motorrijder met behulp van politie en omstanders behandeld. Hij was wel aanspreekbaar, maar had mogelijk wel (ernstige) verwondingen. De man is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De mountainbiker kwam er op het eerste gezicht een stuk beter van af: de man was bij kennis en kon gewoon staan. Een tweede ambulance heeft deze man voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) is ter plaatse gekomen om een sporenonderzoek te doen, dit omdat de mountainbiker door het ongeval niks meer wist van de gebeurtenis. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De bergingsdienst heeft omstreeks kwart over zeven de motor opgehaald, waarna de weg weer vrijgegeven kon worden.


Locatie Reageren 5.396x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Auto eindigt in droge sloot Zuiderzeestraatweg Hattemerbroek
Boeren keren massaal terug met trekkers over de A28 via Wezep - Hattemerbroek richting het noorden
Drie auto's betrokken bij kopstaart aanrijding A28 Hattemerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
N 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08