Nieuwsarchief

Drie gewonden bij flink ongeval A28 Wezep

Bij een flink ongeval op de A28 bij Wezep zijn maandagavond minstens drie gewonden gevallen. Twee auto's raakten door onbekende oorzaak de vangrail en een van de twee wagens kwam op de zij terecht. Er werden vier ambulances en een Rapid Responder naar het ongeval gestuurd. Er was geen sprake van beknelling. De drie gewonden zijn naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over acht in de avond. Beide voertuigen reden in de richting van Zwolle toen de bestuurder van de Audi tegen het busje aanreed, waarna beide voertuigen van de weg raakten. Het busje kwam op de zijkant terecht, de Audi is tegen de vangrail gereden en is schuin op de weg terecht gekomen.

Beide auto's zijn bij het ongeval flink beschadigd geraakt. Ook de vangrail heeft een klapper moeten incasseren. De politie heeft de weg enige tijd afgesloten vanwege sporenonderzoek. Rijkswaterstaat heeft vervolgens de rechterrijstrook nog afgesloten om de vangrail te repareren.


Locatie 1 reactie 4.615x


Reactie (1)

Marga BotterWoensdag 27 april 2011 – 17:27
Op deze site staat verkeerde informatie. Ik werd erop gewezen door iemand die het gelezen had, ikzelf had alleen maar de foto's gezien en niet de tekst. In deze tekst staat: Beide voertuigen reden in de richting van Zwolle toen de bestuurder van het busje vermoedelijk de macht over het stuur verloor en van de weg raakte. Dit is dus verkeerde informatie. Ik was de bestuurster van het busje en er werd van achter op me ingereden. Dit is ook door diverse getuigen gezien en ook verklaard aan de politie. Ook de bestuurder van de Audi heeft dat zelf verklaard, hij weet niet hoe hij het gehad heeft, weet dat ie op me inreed, maar heeft waarschijnlijk een black-out gehad. Bij de politie is het dus geheel bekend hoe het echt gegaan is en het verwonderd me moet ik zeggen dat het zo op het internet vermeld word. Voor beide partijen is dit een afschuwelijke belevenis geweest, maar beide partijen zijn blij, ook voor elkaar, dat we er allemaal levend van afgekomen zijn.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto crasht in voortuin tegen woning Zuiderzeestraatweg Wezep
Boerenprotest over de A28 langs Wezep en Hattemerbroek
Hooibalen op de A28 bij Wezep door gekantelde aanhanger
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,0°C
N 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08