Nieuwsarchief

Drie gewonden bij flink ongeval A28 Wezep

Bij een flink ongeval op de A28 bij Wezep zijn maandagavond minstens drie gewonden gevallen. Twee auto's raakten door onbekende oorzaak de vangrail en een van de twee wagens kwam op de zij terecht. Er werden vier ambulances en een Rapid Responder naar het ongeval gestuurd. Er was geen sprake van beknelling. De drie gewonden zijn naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over acht in de avond. Beide voertuigen reden in de richting van Zwolle toen de bestuurder van de Audi tegen het busje aanreed, waarna beide voertuigen van de weg raakten. Het busje kwam op de zijkant terecht, de Audi is tegen de vangrail gereden en is schuin op de weg terecht gekomen.

Beide auto's zijn bij het ongeval flink beschadigd geraakt. Ook de vangrail heeft een klapper moeten incasseren. De politie heeft de weg enige tijd afgesloten vanwege sporenonderzoek. Rijkswaterstaat heeft vervolgens de rechterrijstrook nog afgesloten om de vangrail te repareren.


Locatie 1 reactie 4.527x


Reactie (1)

Marga BotterWoensdag 27 april 2011 – 17:27
Op deze site staat verkeerde informatie. Ik werd erop gewezen door iemand die het gelezen had, ikzelf had alleen maar de foto's gezien en niet de tekst. In deze tekst staat: Beide voertuigen reden in de richting van Zwolle toen de bestuurder van het busje vermoedelijk de macht over het stuur verloor en van de weg raakte. Dit is dus verkeerde informatie. Ik was de bestuurster van het busje en er werd van achter op me ingereden. Dit is ook door diverse getuigen gezien en ook verklaard aan de politie. Ook de bestuurder van de Audi heeft dat zelf verklaard, hij weet niet hoe hij het gehad heeft, weet dat ie op me inreed, maar heeft waarschijnlijk een black-out gehad. Bij de politie is het dus geheel bekend hoe het echt gegaan is en het verwonderd me moet ik zeggen dat het zo op het internet vermeld word. Voor beide partijen is dit een afschuwelijke belevenis geweest, maar beide partijen zijn blij, ook voor elkaar, dat we er allemaal levend van afgekomen zijn.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Brand in schuur met hooibalen Zuiderzeestraatweg Wezep
Auto tolt en komt in de berm op de A28 tussen Wezep en 't Harde
Gewonde bij kopstaart aanrijding trekker achterop personenauto bij Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,8°C
WNW 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@MartinVerkeer @RWS_verkeer Wordt de oranje verlichting op de A28 vervangen door LED verlichting? Vanaf het knooppunt tot aan afslag Ommen? Dat zou geweldig zijn!
Maandag 15 juli 2019 - 22:30
@RWSverkeersinfo Ja… goed gegokt dus. Was te verwachten, het gaat daar zo vaak fout. Voor zover ik nu begrepen heb geen gewonden, enkel RWS ter plaatse. Dat scheelt dan alweer.
Maandag 15 juli 2019 - 16:13
@RWSverkeersinfo Haha nee, het was een vraag, een gokje. Ben juist benieuwd wat daar speelt.
Maandag 15 juli 2019 - 16:09
@RWSverkeersinfo A28 Li 90,8 Weer eens een auto vs. vrachtwagen in de ‘sjoelbak’ bij Zwolle-Zuid?
Maandag 15 juli 2019 - 16:07
Melding brand wegvervoer betrof een auto met rookontwikkeling op de Zuiderzeestraatweg ter hoogte van afrit Wezep. Geen vlammen zichtbaar. https://t.co/Wd6n2SbMZV
Maandag 15 juli 2019 - 15:24
[Brandweer 15:05.42] P 1 BON-07 BR Wegvervoer Zuiderzeestraatweg Rondweg Wezep 066741
Maandag 15 juli 2019 - 15:05
@dicktimmerman Geen idee, ik ben niet ter plaatse geweest. Maar de uitkomst is meestal wel vrij zeker.
Maandag 15 juli 2019 - 13:41
@POL_Overijssel @thejermaine @PdDenekamp @jasperhutten @Regtur01 @hugohugo Gokje: een andere aardcode (als ik het goed zeg) in GMS dan schietincident (bv geweldsincident?) waardoor het automatisch persalarm niet getriggerd werd en voorlichting die vergeet zelf te pageren.
Maandag 15 juli 2019 - 13:33