Vrouw met auto in de sloot in Oldebroek

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek is dinsdagochtend een vrouw licht gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor half acht ter hoogte van de molen, bij 'De Vrije Veste'. Een vrouw komende vanaf Oldebroek raakte door nog onbekende oorzaak met haar auto in de berm en reed vervolgens een sloot in.

De brandweer van Oldebroek heeft de vrouw via de achterkant van haar auto uit het voertuig gehaald. Vervolgens is zij door ambulancepersoneel afgevoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer op de Zuiderzeestraatweg heeft vanwege de berging van het voertuig enkele minuten stil gelegen.

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Nieuwe tankwagen brandweer Oldebroek gearriveerd bij de kazerne
Drie schuurbranden binnen 600 meter van elkaar in buitengebied bij Oldebroek
Fietsster gewond na aanrijding met automobilist Zuiderzeestraatweg Oldebroek