Nieuwsarchief

Ongeval op kruispunt Duurzaamheidsstraat Middeldijk

Opnieuw heeft zich zaterdagmidden rond half één een ongeval voorgedaan op een van de twee gevaarlijke kruispunten van de Duurzaamheidsstraat op bedrijventerrein H2O. Dit keer gaf een automobilist komende vanaf de Middeldijk geen voorrang aan een voertuig op de Duurzaamheidsstraat. De voertuigen botsten op elkaar, waarbij een voertuig tijdens het rondtollen een verkeersbord en knipperlicht mee pakte. Een bestuurder raakte licht gewond, hij liep bij het ongeval een hoofdwond op. Bergingsbedrijf Wolves heeft beide voertuigen afgesleept.

Locatie 2 reacties 3.624x

Reacties (2)

Jan B. KaiserWoensdag 24 augustus 2011 – 00:55
De duurzaamheidstraat is niet op een verkeersveilige wijze aangelegd. Niet alleen bij de Middeldijk maar ook bij de Voskuilerdijk hebben de bewoners geklaagd (de laatsten hebben gelukkig gehoor gekregen van de gemeente) over de volstrekt onveilige en onoverzichtelijke situatie bij de kruisingen met de Duurzaamheidstraat. Hoewel het aantal verkeersbewegingen over deze straat relatief gering is (het bedrijventerrein is nog geheel leeg) heeft het aantal verkeersongelukken zich al een plaats verovert in het topsegment van ongevallen in de gemeente, overigens in directe concurrentie met het aantal auto's dat op de Zuiderzeestraatweg in de sloot rijdt. Ik denk dat de gemeente er verstandig aan doet nog eens met een deskundige blik naar deze rondweg te kijken en de nodige verbeteringen aan te brengen.
Jan B. Kaiser

lynette Woensdag 25 juli 2012 – 10:11
Is een rodonde niet veiliger?


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Oud pand Hostellerie Vogelesangh nu wel ten prooi gevallen aan vlammen: uitslaande brand Hanesteenseweg Hattemerbroek
Weekendwerk A28 afslag Wezep-Hattemerbroek afgerond: liggers nieuw viaduct succesvol ingehesen
Brand in dak rietgedekte woning Voskuilersteeg Hattemerbroek
Het weer in Wezep
Bewolking met zon 10,7°C
ZZO 14,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier