Nieuwsarchief

Twee gewonden bij ongeval Elburgerweg Epe

Bij een ongeval op de Elburgerweg tussen Epe en 't Harde zijn woensdagochtend vroeg een 41-jarige man en een 16-jarige jongen gewond geraakt. Het voertuig kwam vanaf Epe toen het vlak voor de kruising met de Zuidweg moest uitwijken voor overstekend wild. De bestuurder week uit naar de andere kant van de weg, kwam daar met de wielen in de berm terecht en door overcorrigeren kwam het voertuig vervolgens aan de andere kant in de berm terecht. Daarbij is het voertuig getold en met het dak tegen boom aan geklapt.

De brandweer van Elburg kwam ter plaatse om de personen te bevrijden. Met allerlei hulpmiddelen werd het voertuig gestabiliseerd en kon het dak van het voertuig er af worden geknipt. Het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter uit Nijmegen (vliegbasis Volkel) kwam met een voertuig ter plaatse voor assistentie aan het ambulancepersoneel. De traumahelikopter kon vanwege mist niet bij het plaats van het ongeval landen en dus kwam het team over de grond.

Na ongeveer een uur na de melding waren beide personen uit het voertuig bevrijdt. Beide personen werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een arts van het traumateam is ter assistentie mee geweest naar het ziekenhuis in Zwolle. Over de ernst van de verwondingen is op dit moment niks bekend.

Nadat de brandweer terug naar de kazerne ging heeft bergingsbedrijf Wolves het voertuig geborgen. De Eperweg is van vijf uur tot half zeven afgesloten geweest voor al het verkeer.

De politie adviseert mensen die tijdens het rijden overstekend wild voor de auto krijgen om vooral niet uit te wijken. Een dier tegen je auto levert over het algemeen minder schade op dan wanneer je van de weg raakt of tegen een tegenligger botst.


Locatie Reageren 4.283x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Politie onderzoekt aantreffen overleden persoon in woning Epe: natuurlijk overlijden
Bestuurder snorscooter gewond bij vermoedelijk eenzijdig ongeval Heerderweg Epe
Dode in woning aangetroffen in Epe, buurtbewoners vermoeden geweldsincident
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,2°C
N 13,0km/h
13,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier