Nieuwsarchief

Starthandeling Sporen in Den Bosch

ProRail is maandagochtend begonnen met de werkzaamheden in Den Bosch. De starthandeling voor het project Sporen in Den Bosch werd gegeven door de regiodirecteur van ProRai I. Frings, projectmanager T. Bierbooms van ProRail, wethouder J. Hoskam van de gemeente ’s-Hertogenbosch en gedeputeerde R. van Heugten van de provincie Noord-Brabant. Met het omdraaien van een soort van sleutel is het project officieel van start gegaan.

In Den Bosch komen aan de noordzijde van het station de sporen vanuit Utrecht en Nijmegen bij elkaar. De vier sporen moeten vlak voor station Den Bosch over de Dieze heen door middel van een stalen brug met maar twee sporen. ProRail wil met behulp van een nieuwe brug en een fly-over er voor zorgen dat er straks vier sporen beschikbaar zijn aan de noordzijde van het station. De bouw van deze brug en fly-over duurt naar verwachting tot 2014.

Voor mij persoonlijk is het weer een mooi project om te mogen volgen in opdracht van ProRail. Ik zal in ieder geval tot december 2012 het project volgen.

Foto / illustratie Meer informatie over het project is te vinden op ProRail.nl/sporenindenbosch.

Locatie Reageren 2.179x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Den Bosch:

Zomerklus Sporen in Den Bosch
Eerste treinen over nieuwe fly-over in Den Bosch
Sporen in Den Bosch - 17 december 2012
Het weer in Wezep
Regen 7,9°C
N 7,9km/h
11,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier