Nieuwsarchief

Caravan uitgebrand op de A28 bij Wezep

Op de A28 tussen afslag Wezep en 't Harde is maandagmiddag rond twaalf uur een caravan in de brand gevlogen. Ter hoogte van Landgoed 't Loo werd de beginnende brand bij het linkerwiel van de caravan ontdekt. De caravan werd ontkoppeld van het trekkende voertuig en men wist nog een fiets van de fietsendrager te halen. De brand breidde zich echter vrij snel uit, waardoor de gehele caravan in de brand kwam te staan. Bij aankomst van de brandweer van Hattemerbroek was er helaas niet veel meer te redden. In de caravan was ook een gasfles aanwezig. Deze begon bij aankomst van de brandweer af te blazen, maar uiteindelijk explodeerde deze gelukkig niet.

Ten tijde van het blussen van de brand is het verkeer op de rijbaan richting Amersfoort geheel stilgelegd. Nadat de brand geblust was konden de twee rijstroken weer vrijgegeven worden. De file loste echter niet al te snel op: vanwege bergingswerkzaamheden door Stouwdam en Van Werven moest er nog wel langzaam langs het incident gereden worden. Bij de brand is niemand gewond geraakt.


Locatie Reageren 2.821x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto 'met pech' vliegt in brand op parkeerplaats tankstation 't Loo A28 bij Wezep
Laatste puntjes op de 'i': nieuwe aansluiting A28 Wezep - Hattemerbroek vanaf nacht vrijdag op zaterdag open
Kleine brand in vuilniswagen Ruitersveldweg Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 5,7°C
N 4,7km/h
1,6mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier