Nieuwsarchief

Camper tegen vangrail aan op A50 bij Epe

Op de A50 tussen afslag Epe en Heerde-Zuid is donderdagavond een ongeval gebeurd tussen een camper en een vrachtwagen. Omstreeks kwart over zeven reed de bestuurder van een camper achter een vrachtwagen. De man wilde de vrachtwagen inhalen, maar zag een personenauto over het hoofd die de vrachtwagen ook al aan het inhalen was. Na een flinke stuurcorrectie raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en botste eerst tegen de vrachtwagen en vervolgens tegen de vangrail. De vrachtwagenchauffeur kon zijn combinatie nog net onder controle houden, waardoor de vrachtwagen niet kantelde.

De bestuurder van de camper is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd gebleven. De camper liep veel schade op. De vrachtwagen liep ook schade op, maar door goede isolatie van de tank is de inhoud van de vrachtwagen niet gaan lekken. Dat was maar goed ook, want de vrachtwagen was geladen met darmslijm van varkens en dit goedje is erg plakkerig. Bergingsbedrijf Wolves heeft de camper afgesleept.

In de file die was ontstaan op de A50 is ook nog een lichte kopstaart aanrijding gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Daarbij is niemand gewond geraakt.

Locatie 1 reactie 2.655x

Reactie (1)

Maurice van de WaarsenburgDonderdag 04 juli 2013 – 23:00
Ik reed precies op dat moment aan de andere kant en zag de camper onze kan op stuiteren.. Door de snelheid waarmee het gebeurde heb ik helemaal gemist dat die vrachtwagen er ook bij betrokken was... Ik zag de camper eerst een stukje naar rechts slingeren en toen onze kant in de vangrail in, kon gelukkig wel zien dat de bestuurder er waarschijnlijk wel goed vanaf gekomen was...


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Politie onderzoekt aantreffen overleden persoon in woning Epe: natuurlijk overlijden
Bestuurder snorscooter gewond bij vermoedelijk eenzijdig ongeval Heerderweg Epe
Dode in woning aangetroffen in Epe, buurtbewoners vermoeden geweldsincident
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,7°C
N 4,7km/h
1,6mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier