Nieuwsarchief

Foto's onweersbuien over onze regio

Nadat zaterdagmiddag de eerste buienlijn over onze regio was getrokken, begon het weer op te klaren en kon de temperatuur weer stijgen tot boven de 25 graden. Een goede kweekvijver dus voor nieuwe buien. De potentie die in de weerkaarten zat was erg groot, maar toegegeven, het viel dit keer mee. Er was redelijk veel onweer en elders in Gelderland en Overijssel zijn veel meldingen van schade geweest. Bij ons op de Veluwe bleef het bij een flinke plensbui en wat fraaie bliksems.

Mijn fotografierondje door de regio begon op de Polweg en de Oosterweg bij Wezep, alwaar de voorkant van de bui op de foto is gezet (een zogenaamde shelfcloud). Het tweede deel van deze serie is gemaakt vanaf de Akkerweg nabij de Voskuilerdijk bij Hattemerbroek. Opvallend detail: een bewoner zag mijn auto staan langs de weg (midden in de nacht natuurlijk) en heeft de politie ingelicht. Deze is ter plaatse gekomen en heeft een controle uitgevoerd. Al snel bleek dat er niets bijzonders aan de hand was en de politie kon haar weg weer vervolgen. Desondanks hartstikke goed dat er gebeld is! Met de vele woninginbraken de laatste maanden mag elke verdachte situatie direct doorgebeld worden naar de politie via 112.

Reageren 2.033x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto 'met pech' vliegt in brand op parkeerplaats tankstation 't Loo A28 bij Wezep
Laatste puntjes op de 'i': nieuwe aansluiting A28 Wezep - Hattemerbroek vanaf nacht vrijdag op zaterdag open
Kleine brand in vuilniswagen Ruitersveldweg Wezep
Het weer in Wezep
11,1°C
Z 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier