Nieuwsarchief

Verkeersinfarct door vrachtwagenongeval op de N50 bij Zalk

Op de N50 bij Zalk is woensdagmiddag een vrachtwagen achterop een andere vrachtwagen ingereden. De bestuurder van de achterste vrachtwagen raakte daarbij lichtgewond. Hij is door ambulancepersoneel behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schade aan de vrachtwagen was groot: de cabine van de vrachtwagen was behoorlijk ingedeukt.

Het ongeval gebeurde toen de de bestuurder van de voorste vrachtwagen moest stoppen voor het rode verkeerslicht. De vrachtwagen stond stil, toen de andere vrachtwagen er achterop in reed. De voorste vrachtwagen rolde naar voren toe, de achterste vrachtwagen schoot naar rechts en is daar tot stilstand gekomen tegen een lichtmast.

Vanwege de berging moest de N50 afgesloten worden. Dit zorgde voor lange files op onder andere de A28 en de binnenwegen rondom Zwolle, Wezep en Hattem. In de file die ontstaan was op de A28 bij Zwolle is ook een aanrijding gebeurd tussen drie personenauto's en een vrachtwagen. Voor zover bekend bleef het hier bij blikschade.


Locatie 1 reactie 1.617x


Reactie (1)

Arnold van de WorpDonderdag 29 mei 2014 – 09:38
Door de ontstane situatie zou het goed zijn als er verkeersregelaars zouden worden ingezet. De verkeersdoorstroming was zeer slecht als je van alle kanten Wezep in of door moest.
Op dat moment is de verkeerslichten en de rotonde bij Schaftenaar en groot probleem. Rotonde word vol gereden. Wie 3 kwart rond wil komt stil te staan. En ook heb dat zo'n hekel aan.


Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zalk:

Brandweer assisteert bij omgevallen paard in paardentrailer N50 Zalk
Vrachtwagen botst achterop auto bij verkeerslichten N50 Zalkerbroek
Frisse winterochtend in de herfst
Het weer in Wezep
Bewolkt 16,7°C
NW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
RT @RTVDrenthe Auto botst op wagen van Rijkswaterstaat https://t.co/u8MJYEqUrz
Maandag 13 juli 2020 - 20:43
@RuudPenders Haha, geheel in stijl. ????
Maandag 13 juli 2020 - 10:43
@NWVfoto “Goedemiddag”… Haha.
Zondag 12 juli 2020 - 21:14
@thomas75483793 @DSPX_ De AW139 wordt ook ingezet voor surveillances en andere niet-DSI inzetten.
Zondag 12 juli 2020 - 18:37
De politiehelikopter is weer vertrokken boven Wezep, enkele politieauto’s reden zonder al te veel haast rondjes. Zou gaan om een verdachte situatie. https://t.co/98KOVbHWqL
Zondag 12 juli 2020 - 18:22
De politiehelikopter cirkelt rond boven Wezep. Mocht iemand aan de grond iets hebben gezien, tips zijn welkom! https://t.co/566oXnqVPJ
Zondag 12 juli 2020 - 18:10
Nieuws: Bestuurder verlaat plaats ongeval na omver rijden twee bomen Burgemeester Roelenweg Zwolle - https://t.co/6CjHrLzBLb (foto's) https://t.co/uwWULkJe37
Zondag 12 juli 2020 - 08:19
Nieuws: Fietser zwaargewond bij ongeval op de Molenweg in Heerde - https://t.co/gh5lWOKS7o (foto's) https://t.co/H3Odabs2hE
Zaterdag 11 juli 2020 - 20:00