Nieuwsarchief

N50 dicht tussen knp. Hattemerbroek en Kampen-Zuid vanwege ernstig ongeval

Op de N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en afslag Kampen-Zuid is dinsdagmiddag een ernstig ongeval gebeurd. Omstreeks tien voor vijf 's middags werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval. Een bestuurder van een autotransporter is daar achterop een file ingereden, waarbij in totaal drie auto's geraakt zijn. Een persoon is daarbij gewond geraakt en moest met spoed per ambulance naar het ziekenhuis worden overgebracht. De N50 richting Kampen werd vanwege het ongeval afgesloten voor het verkeer. Het verkeer in de richting van knooppunt Hattemerbroek reed een groot gedeelte van de avondspits langzaam vanwege een kijkersfile.

De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd, waardoor de N50 tot na 23:00 uur afgesloten was voor het verkeer richting Kampen. De drie beschadigde auto's en de autotransporter met aanhanger zijn door bergingsbedrijf Stouwdam met meerdere bergingsvoertuigen geborgen. Van der Kolk was ter plaatse met de ZOAB-cleaner om het wegdek te reinigen.


Locatie Reageren 3.761x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zalk:

Automobilist raakt te water met auto op N50 bij Zalk: auto na avondspits met telescoopkraan uit sloot getakeld
Gewonde en flinke schade bij ongeval op de N50 bij verzorgingsplaats Zalkerbroek
Uitslaande brand in stal Baron Bentinckweg bij Zalk
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,7°C
N 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier