Nieuwsarchief

Automobilist raakt te water met auto op N50 bij Zalk: auto na avondspits met telescoopkraan uit sloot getakeld

De N50 tussen afslag Kampen-Zuid en knooppunt Hattemerbroek is dinsdagavond tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer richting Apeldoorn/Zwolle vanwege de berging van een te water geraakte auto. De bestuurder van de auto raakte dinsdagmiddag rond tien voor half vier tijdens het rijden over de N50 net voorbij verzorgingsplaats Zalkerbroek onwel en reed de berm in. Na zo'n 100 tot 150 meter door de berm te zijn gereden in een rechte lijn kwam het voertuig in de sloot terecht, op zo'n 30 meter afstand van de weg. De hulpdiensten - waaronder de brandweerkorpsen van Wezep en Zwolle - werden opgeroepen. De bestuurder kon zelf uit zijn voertuig komen.

De bestuurder van de auto is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en gecontroleerd. Uiteindelijk hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. Vanwege de afstand tussen de weg en de sloot moest er bij de uitgestelde berging na de avondspits een telescoopkraan ingezet worden. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de berging uitgevoerd. De weg werd in de rijrichting van Apeldoorn/Zwolle vanaf 21:30u vanaf afslag Kampen-Zuid afgesloten voor het verkeer. Verkeer kon vanaf Kampen-Zuid binnendoor omrijden via Wezep (N763 / N308) of via 's-Heerenbroek en Zwolle (N764 / N331).


Locatie Reageren 2.071x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zalk:

N50 dicht tussen knp. Hattemerbroek en Kampen-Zuid vanwege ernstig ongeval
Gewonde en flinke schade bij ongeval op de N50 bij verzorgingsplaats Zalkerbroek
Uitslaande brand in stal Baron Bentinckweg bij Zalk
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,1°C
W 6,5km/h
29,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier