Nieuwsarchief

Aanhoudingen na vechtpartijen bij Piratenfestival in Wapenveld

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie personen aangehouden na meerdere vechtpartijen bij het Piratenfestival in Wapenveld. Op het terrein naast de Ir. R.R. Van der Zeelaan vond in de tent een vechtpartij plaats aan het einde van de avond. De politie was met veel eenheden ter plaatse, waaronder hondengeleiders. Even later zijn er nog wat opstootjes geweest. Ook is er tenminste een persoon aangehouden voor het beledigen van politieagenten.
5 reacties 3.746x

Reacties (5)

J. van StandenWoensdag 19 november 2014 – 10:42
Toch ff reageren hierop. Eén van die jongens is slachtoffer van zeer buitensporig politiegeweld met hele nare gevolgen die hij waarschijnlijk de rest van zijn leven zal blijven houden. Ik lees hierover helemaal niets in geen enkele media. Vier agenten waren erbij betrokken.
Reactie van Stefan Verkerk:
Wat is het hele verhaal daar over dan, als ik vragen mag?

J. van StandenDonderdag 20 november 2014 – 19:31
Als deze zaak gediend heeft (hoop ik) vertel ik je meer. Ben benieuwd wat de maatregelen zijn en/of er vervolging plaats vindt. Blijvend letsel is niet uitgesloten. De jongen wordt morgen geopereerd i.v.m. de ernst ervan.

J. van StandenZondag 23 november 2014 – 22:32
De chirurg die afgelopen vrijdag de operatie heeft uitgevoerd vond de toegebrachte schade schandalig. Het kan wel een half jaar duren voordat hij weer goed kan lopen. De familie heeft inmiddels juridische hulp ingeroepen.

J. van StandenDinsdag 02 december 2014 – 17:17
Er zijn bij de jongen 4 lelijke botbreuken aangetroffen in zijn voet, geeft wel aan wat voor krachten er bezig zijn geweest. Er zijn pennen aangebracht die volgend mei/juni er weer uit moeten. Hij heeft nog steeds veel pijn. Van de politie hoort de familie niets.

J. van StandenMaandag 12 januari 2015 – 22:22
Vandaag ging het gips eraf en zijn de pennen uit zijn voet verwijderd. Hij zal nog zo'n 6 weken met een brace moeten lopen en waarschijnlijk daarna aangepast schoeisel. De juridisch hulpverlener heeft contact gezocht met het OM, maar krijgt GEEN informatie. Volgens mij heeft een advocaat daar wel recht op...Politie bedankt voor je waakzaamheid en je hulpvaardigheid.


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wapenveld:

Gewonde bij ongeval met gekantelde brommobiel Kanaaldijk Wapenveld
Fietser (73) uit Wezep overleden na aanrijding met landbouwvoertuig Molenweg Wapenveld
'Spookauto' in brand gestoken Wildekampsweg Wapenveld
Het weer in Wezep
Bewolkt 9,1°C
Z 14,4km/h
2,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier