Nieuwsarchief

Dode en zwaargewonde bij steekpartij winkelcentrum Zwolle

Bij een steekpartij in winkelcentrum De Dobbe in Zwolle is dinsdagavond een persoon overleden en een persoon zwaargewond geraakt. Een van de twee slachtoffers - een 54-jarige straatmuzikant die altijd muziek maakte voor de winkel - is in de nacht van dinsdag op woensdag overleden aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. De steekpartij vond rond vijf over half acht plaats in de Jumbo supermarkt in het winkelcentrum. Een man stak de twee slachtoffers met een steekwapen neer. Omstanders hebben de man overmeesterd, waarna deze kon worden gearresteerd door de politie. Op dit moment is het onbekend of er een relatie is tussen de dader en de slachtoffers.

Beide slachtoffers zijn met spoed en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Een van de twee slachtoffers moest worden gereanimeerd. Volgens de politie mocht dat niet meer baten, in het ziekenhuis is hij aan zijn verwondingen overleden.

De politie is een groot onderzoek gestart naar het steekincident in de supermarkt. De omgeving was met linten afgezet. De politie is enkele uren bezig geweest met getuigenverklaringen opnemen. Volgens de Officier van Dienst van de politie zijn er tientallen mensen getuigen geweest van de steekpartij. Veel van deze mensen hebben het erg moeilijk mee en aan hen wordt slachtofferhulp aangeboden.


Locatie Reageren 3.395x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Vrachtwagen raakt van de weg en komt vast te zitten in berm A28 bij Zwolle
Snelkraak op Amac store in centrum van Zwolle
Automobilist doodgeschoten op parkeerplaats bij supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolking met zon 7,9°C
N 22,7km/h
5,6mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier