Nieuwsarchief

Meerdere gewonden bij ongeval op de afrit van de A28 bij Zwolle Zuid

De hulpdiensten werden maandagmiddag iets voor half vier gealarmeerd vanwege een ongeval op de afrit van de A28 bij afslag Zwolle Zuid. Bij de verkeerslichten komende vanuit de richting van knooppunt Hattemerbroek is door nog onbekende oorzaak een bestuurder van een auto achterop meerdere wachtende verkeerslichten gebotst. Naast de politie en ambulance werd ook de brandweer van Wezep opgeroepen. Even later werd ook brandweer Hattem nog gealarmeerd. Tenminste twee personen zijn met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een derde persoon raakte lichtgewond. De Forensische Opsporing Verkeer heeft sporenonderzoek gedaan. De afrit van Zwolle Zuid vanaf knooppunt Hattemerbroek werd afgesloten door Rijkswaterstaat. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om de voertuigen af te slepen.
Locatie Reageren 179x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Politie onderzoekt mogelijk zedenmisdrijf in de Ravelijnstraat in Zwolle
Vrachtwagen raakt van de weg en komt vast te zitten in berm A28 bij Zwolle
Snelkraak op Amac store in centrum van Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,8°C
NNW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier