Nieuwsarchief

Overleden vrouw (67 jaar) aangetroffen op parkeerplaats in Zwolle, politie start groot onderzoek

Op een parkeerplaats aan het Lortzinghof in Zwolle is de politie dinsdagmiddag een groot onderzoek gestart naar aanleiding van het aantreffen van het levenloze lichaam van een 67-jarige vrouw. Omstreeks tien over twee 's middags kwam er een melding binnen van een steekincident in de Zwolse wijk Holtenbroek. Volgens buurtbewoners kwamen er nog ambulances ter plaatse, maar bleek de vrouw al overleden. Agenten in kogelwerende vesten maakten een groot plaats delict. Er werd een groot onderzoek opgestart waarbij opviel dat er erg veel medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) ter plaatse kwamen.

Wat er precies voorgevallen is op de parkeerplaats is nog niet bekend gemaakt. De Officier van Dienst van de politie (OvD-P) kon dinsdagmiddag aan het lint nog geen informatie geven over wat er is gebeurd. De OvD-P vroeg wel of getuigen die iets hebben gezien of meer weten contact willen opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De politie is dinsdagmiddag een buurtonderzoek gestart en heeft bij veel woningen aangebeld om informatie in te winnen of beelden van cameradeurbellen te controleren. Ook werden er luchtbeelden gemaakt door de politie met een drone en kwamen er speurhonden ter plaatse.

Voor zover nu bekend is / zijn er nog geen verdachte(s) aangehouden.


Locatie Reageren 1.229x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Meerdere gewonden bij ongeval op de afrit van de A28 bij Zwolle Zuid
Politie onderzoekt mogelijk zedenmisdrijf in de Ravelijnstraat in Zwolle
Vrachtwagen raakt van de weg en komt vast te zitten in berm A28 bij Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,0°C
W 4,7km/h
29,6mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier