Nieuwsarchief

Politie onderzoekt mogelijk zedenmisdrijf in de Ravelijnstraat in Zwolle

De politie is zondagavond een onderzoek begonnen naar aanleiding van een mogelijk zedenmisdrijf aan de Ravelijnstraat in Zwolle. Het incident heeft zich vermoedelijk ergens tussen half zeven en zeven uur 's avonds afgespeeld in de Zwolse wijk Stadshagen. De politie maakte een groot plaats delict (PD) met afzetlinten. De brandweer van Zwolle kwam ter plaatse om twee tenten te plaatsen. Vermoedelijk hebben er sporen of voorwerpen in de tenten gelegen die onderzocht moesten worden door de Forensische Opsporing. Er werd een speurhond van de politie ingezet in de omgeving en op de plaats delict zelf.

Wat er exact gebeurd is, kon de politie zondagavond nog niet zeggen. Wel heeft de voorlichter van de politie tegenover De Stentor laten weten dat er onderzoek werd gedaan 'om uit te sluiten of er een zedenmisdrijf heeft plaatsgevonden'. Tegen kwart voor tien 's avonds was het onderzoek op locatie afgerond en werd de afzetting opgeheven. Het onderzoek trok veel bekijks van buurtbewoners, waarvan enkele door het voorval geëmotioneerd waren.


Locatie Reageren 3.537x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Meerdere gewonden bij ongeval op de afrit van de A28 bij Zwolle Zuid
Vrachtwagen raakt van de weg en komt vast te zitten in berm A28 bij Zwolle
Snelkraak op Amac store in centrum van Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,8°C
NNW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier