Nieuwsarchief

Motoragent gewond bij ongeval Zuiderzeestraatweg Oost Elburg

Een motoragent van de Landelijke Eenheid is vrijdagochtend gewond geraakt toen hij samen met een collega motorrijder onderuit ging op de Zuiderzeestraatweg Oost in Elburg. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor half twaalf ter hoogte van de kruising met de Molenweg. De agenten reden in een groepje van drie motoren over de Zuiderzeestraatweg Oost in de richting van de rotonde met de Zwolseweg. De motoragenten reden een opleidingsrit en ze voerden geen blauwe zwaailichten en sirenes. Ter hoogte van de kruising met de Molenweg kwamen twee van de drie motorrijders ten val. Een motorrijder moest per ambulance naar het ziekenhuis, het is niet bekend welk letsel deze agent heeft opgelopen. De andere gevallen motoragent is met zijn collega meegegaan naar het ziekenhuis. De derde motoragent bleef ongedeerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de (voormalig regio) Gelderland-Zuid is vanuit Elst ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Vanwege het sporenonderzoek is de Zuiderzeestraatweg Oost tussen de rotonde met de Zwolseweg en de rotonde met de Flevoweg enkele uren afgesloten geweest. Het verkeer moest omrijden. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de twee politiemotoren geborgen. De schade aan beide motoren was groot.


Locatie 1 reactie 6.000x

Reactie (1)

Rajanand RambaranWoensdag 30 december 2020 – 22:55
Hoe heeft dit zo kunnen gebeuren? De weg was niet glad en niet in aanraking gekomen met een auto. Wel jammer dat er een ongeluk op zo een wijze moet komen. Hoop in het vervolg dat er meer veiligheid voorop moet komen. En ja, gebeurd is gebeurd.
Veel sterkte en beterschap aan hen die het ongeluk hebben opgelopen.


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Elburg:

Grote brand op het dak van bedrijfspand Moerasstraat Elburg
Frontale aanrijding op de N309 Flevoweg in Elburg
Drie voertuigen betrokken bij ongeval Zuiderzeestraatweg Oost Elburg
Het weer in Wezep
Regen 7,5°C
ZW 7,9km/h
2,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier