Nieuwsarchief

Frontale aanrijding op de N309 Flevoweg in Elburg

De hulpdiensten werden maandagochtend rond kwart voor tien gealarmeerd vanwege een ongeval op de N309 Flevoweg in Elburg. Ter hoogte van de Nieuwstadsweg waren twee automobilisten frontaal met elkaar in botsing gekomen. Volgens omstanders zou een van de automobilisten achter een trekker met giertank hebben gereden en deze via de linkerrijstrook hebben gepasseerd om ter hoogte van de Nieuwstadsweg linksaf te slaan. Tijdens deze manoeuvre zag de automobilist een tegemoetkomende automobilist over het hoofd, waarna een aanrijding ontstond.

Een bestuurster is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Uiteindelijk is er niemand mee gegaan naar het ziekenhuis. Vanwege de aanrijding was de N309 Flevoweg in beide richtingen dicht. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.
Locatie Reageren 2.639x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Elburg:

Grote brand op het dak van bedrijfspand Moerasstraat Elburg
Drie voertuigen betrokken bij ongeval Zuiderzeestraatweg Oost Elburg
Grote uitslaande brand verwoest bedrijfsverzamelgebouw Noorderbreedte Elburg
Het weer in Wezep
Bewolkt 3,9°C
km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier