Nieuwsarchief

Drie voertuigen betrokken bij ongeval Zuiderzeestraatweg Oost Elburg

Op de Zuiderzeestraatweg Oost in Elburg is woensdag rond vijf over half een 's middags een ongeval gebeurd waarbij drie voertuigen betrokken zijn geweest. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Altenaweg. Een automobilist stond stil op de rijbaan in afwachting van het tegemoetkomende verkeer om linksaf te slaan de Altenaweg in. Een achteropkomend voertuig zag dat te laat en botste op zijn/haar voorganger. De auto die van achteren werd aangereden tolde door de klap en kwam op de andere weghelft terecht, waar het voor een tweede keer van achteren werd aangereden door een auto uit tegenovergestelde richting.

Enkele personen zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Uiteindelijk is er niemand mee gegaan naar het ziekenhuis. Alle drie de voertuigen liepen schade op en zijn door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen. Vanwege het ongeval sloot de politie de Zuiderzeestraatweg Oost af voor het verkeer in de richting van Oldebroek. Het verkeer richting Nunspeet kon wel langs het ongeval rijden.
Locatie Reageren 2.621x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Elburg:

Frontale aanrijding op de N309 Flevoweg in Elburg
Grote uitslaande brand verwoest bedrijfsverzamelgebouw Noorderbreedte Elburg
Grote uitslaande brand verwoest rietgedekte woning Diepesteeg Elburg
Het weer in Wezep
Bewolkt 5,9°C
ZW 4,7km/h
3,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier