Nieuwsarchief

Bestelbusje van de weg Naaldeweg Noordeinde

Op de Naaldeweg tussen Noordeinde en Kampen is donderdagavond een bestelbus van de weg geraakt. Het eenzijdige ongeval gebeurde wederom vlakbij de kruising met de Kleine Woldweg, in de flauwe bocht. De bestuurder zag de bocht te laat en kwam met de wielen in de berm terecht. Het bestelbusje kwam vervolgens in de sloot terecht en liep daarbij schade op. De bestuurder bleef ongedeerd. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om het voertuig uit de sloot te halen. Daarvoor was de Naaldeweg even korte tijd afgesloten.

Vierde ongeval op deze locatie
Het ongeval van vanavond is het vierde ongeval in iets meer dan een jaar tijd op exact dit punt. Vorig jaar eind november vloog een motorrijder uit de bocht. Afgelopen zomer vloog er nog een motorrijder uit de bocht en eind oktober raakte een bestuurder met zijn auto van de weg, toen hij ook de bocht over het hoofd zag. Eind 2011 kwam er ook een auto in de sloot terecht in de bocht. Enkele betrokkenen en andere voorbijgangers vinden dat de bocht slecht zichtbaar is. Overdag zou dat komen omdat de bocht in een stuk ligt waar de weg licht stijgt, 's avonds en 's nachts zou het gevaarlijk zijn omdat de bocht volledig onverlicht is en er geen opvallende borden staan.
Locatie Reageren 1.092x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Noordeinde Gld:

Straalkachel vat vlam in woning Zomerdijk Noordeinde Gld
Hovercraft zinkt op het Drontermeer tussen Elburg en Kampen
Gewonde bij ongeval Naaldeweg Noordeinde Gld
Het weer in Wezep
Zonnig 5,9°C
ZZO 22,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @gem_Oldebroek Afgelopen zaterdag 22 februari hebben zo'n twintig jeugdleden van VSCO'61 zwerfafval opgeruimd in de omgeving van de voetbalvelden. Dit is de aftrap van meerdere opruimacties van de voetbalvereniging in Oosterwolde. https://t.co/vqOOJuJ3lI
Maandag 24 februari 2020 - 11:23
Nieuws: Bedrijfsbus richt spoor van vernieling aan in Zwolle - https://t.co/Cx2ljleZWr (foto's) https://t.co/9aJZ0L28V9
Maandag 24 februari 2020 - 06:29
@MartijnFSnl Haha uiteraard met overheidssteun. Onbeperkt toegang, alle informatie, met blauwe lampen ter plaatse kunnen gaan. Had ik dat maar. ????
Zondag 23 februari 2020 - 22:01
RT @zondagmetlubach Na voetbalplaatjes, flippo’s en fidget spinners is er een nieuwe rage onder minderjarigen: hele grote messen. Hoe komt het eigenlijk dat er zoveel steekincidenten zijn? https://t.co/6fx9rYWINf. #ZondagMetLubach #MethetmesoptafelKids https://t.co/HHLkcRNX9p
Zondag 23 februari 2020 - 21:44
@leusinkquincy Opmerkelijk dat je mij dan volgt… ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:23
@Oriental__Beat Behalve dat het dan Duitsers waren. En dit is het talud van de Eilandbrug, dat heeft niet zo veel met de voormalige Zuiderzee te maken als ik goed heb. ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:21
@martinrotman Stond het allemaal nog op Picasaweb? Ik blijf het onbetrouwbaar vinden dat zulke diensten zo van de een op de andere dag stopgezet kunnen worden.
Zondag 23 februari 2020 - 20:14
In Duitsland begint het leveren van foto’s aan de pers door hulpdiensten ook al een dingetje te worden… kennelijk zelfs voor geld?! Bizar. https://t.co/kvjhozhh91
Zondag 23 februari 2020 - 20:08
Ik was vergeten om het linkje naar het fotoalbum toe te voegen bij het artikel over de weggeblazen caravan op de N50. Hierbij nog de link: https://t.co/aTFi47OEhX #servicevandezaak
Zondag 23 februari 2020 - 17:58
Helemaal koekoek daar in Zwolle ???? https://t.co/CiK7lqvCII
Zondag 23 februari 2020 - 17:55