Nieuwsarchief

Bestelbusje van de weg Naaldeweg Noordeinde

Op de Naaldeweg tussen Noordeinde en Kampen is donderdagavond een bestelbus van de weg geraakt. Het eenzijdige ongeval gebeurde wederom vlakbij de kruising met de Kleine Woldweg, in de flauwe bocht. De bestuurder zag de bocht te laat en kwam met de wielen in de berm terecht. Het bestelbusje kwam vervolgens in de sloot terecht en liep daarbij schade op. De bestuurder bleef ongedeerd. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om het voertuig uit de sloot te halen. Daarvoor was de Naaldeweg even korte tijd afgesloten.

Vierde ongeval op deze locatie
Het ongeval van vanavond is het vierde ongeval in iets meer dan een jaar tijd op exact dit punt. Vorig jaar eind november vloog een motorrijder uit de bocht. Afgelopen zomer vloog er nog een motorrijder uit de bocht en eind oktober raakte een bestuurder met zijn auto van de weg, toen hij ook de bocht over het hoofd zag. Eind 2011 kwam er ook een auto in de sloot terecht in de bocht. Enkele betrokkenen en andere voorbijgangers vinden dat de bocht slecht zichtbaar is. Overdag zou dat komen omdat de bocht in een stuk ligt waar de weg licht stijgt, 's avonds en 's nachts zou het gevaarlijk zijn omdat de bocht volledig onverlicht is en er geen opvallende borden staan.
Locatie Reageren 2.046x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Noordeinde Gld:

Veel schade en twee gewonden bij zwaar eenzijdig ongeval Naaldeweg Noordeinde Gld
Gewonde bij brand in woning Naaldeweg Noordeinde Gld
Straalkachel vat vlam in woning Zomerdijk Noordeinde Gld
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,5°C
ZZO 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier