Nieuwsarchief

Dode aangetroffen in woning Van Zuylenware Zwolle

Op zaterdag 17 februari heeft de politie tijdens het onderzoek in de woning een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. Het onderzoek in de woning zal vandaag worden voorgezet.

De politie heeft later op de zaterdag 17 februari in de woning aan de Van Zuylenware een stoffelijk overschot aangetroffen. Het stoffelijk overschot is voor nader onderzoek overgebracht naar een onderzoeklocatie. De politie werkt nauw samen met onderzoekers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Bij dat onderzoek zullen zowel de oorzaak van de dood alsmede de vaststelling van de identiteit van groot belang zijn. Of het aangetroffen lichaam ook de vermiste 38-jarige man is, kan dan ook nog niet gezegd worden.

Ook zondag 18 februari zal het forensisch onderzoek in de woning hervat worden. Ook in de woning kunnen aanwijzingen en sporen aanwezig zijn die de belangrijkste vragen kunnen beantwoorden. Dit onderzoek vindt systematisch en minutieus plaats. De omgeving zal ook vandaag nog afgeschermd zijn. De politie beseft zich dat dit voor omwonenden voor overlast en misschien ook onrust kunnen zorgen. Als het onderzoek is afgerond worden alle afzetmiddelen zo snel als mogelijk weggehaald. We hopen op uw begrip.

Op zaterdag 17 februari zijn door de recherche al veel getuigen gehoord en is op verschillende manieren informatie verzameld . Ook deze informatie gaat ons helpen bij het reconstrueren bij wat er precies is gebeurd.

De 40-jarige verdachte die al eerder was aangehouden voor betrokkenheid is in verzekering gesteld. Het onderzoek zal zich ook richten op eventuele betrokkenheid van anderen als daartoe aanleiding is.

Bron: politie persbericht


Locatie Reageren 4.975x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Vrachtwagen raakt van de weg en komt vast te zitten in berm A28 bij Zwolle
Snelkraak op Amac store in centrum van Zwolle
Automobilist doodgeschoten op parkeerplaats bij supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolking met zon 7,5°C
N 13,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier