Nieuwsarchief

Kopstaart aanrijding bij de verkeerslichten op de N50 bij Zalkerbroek

Op de N50 bij de verkeerslichten bij verzorgingsplaats Zalkerbroek zijn maandagochtend twee auto's met elkaar in botsing gekomen bij een kopstaart aanrijding. De hulpdiensten kregen rond kwart voor elf eerst door dat het ongeval op de N50 tussen Kampen en Kampen-Zuid had plaatsgevonden, maar dat bleek onjuist doorgegeven te zijn. Ter hoogte van Zalkerbroek was wel een ongeval gebeurd.

Een automobilist reed over de N50 in de richting van Kampen toen ter hoogte van de verkeerslichten bij de verzorgingsplaats de auto voor de bestuurder in de remmen ging voor de verkeerslichten. Naar verluidt zou de bestuurder de inschatting hebben gemaakt dat de auto voor hem nog door zou rijden, maar dat was niet meer het geval, waarna de bestuurder op zijn voorganger botste.

De twee inzittenden van de achterste auto zijn ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. Omdat het oudere echtpaar slecht ter been was kon men niet zoals gebruikelijk bij ongevallen zonder letsel met de berger mee. De instap van de bergingswagen was te hoog, instappen was onmogelijk voor het tweetal. Omdat de politie het oudere echtpaar ook niet mee kon nemen, heeft het ambulancepersoneel bij hoge uitzondering het echtpaar meegenomen en naar huis gebracht. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de twee auto's geborgen. Ten tijde van de hulpverlening en de berging was de rechterrijstrook ter hoogte van de verkeerslichten afgesloten.
Locatie Reageren 1.981x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zalk:

Automobilist raakt te water met auto op N50 bij Zalk: auto na avondspits met telescoopkraan uit sloot getakeld
N50 dicht tussen knp. Hattemerbroek en Kampen-Zuid vanwege ernstig ongeval
Gewonde en flinke schade bij ongeval op de N50 bij verzorgingsplaats Zalkerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 17,4°C
WZW 14,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier