Nieuwsarchief

Zwaargewonde bij ernstig ongeval auto tegen boom Flevoweg Elburg

Een jonge bestuurster is zaterdagavond rond kwart voor tien zwaargewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de N309 Flevoweg bij Elburg. De bestuurster kwam uit de richting van Flevoland gereden toen zij ter hoogte van het Bagijnendijkje de macht over het stuur verloor. De vrouw kwam links van de weg in de berm. De auto kwam achterste voren in de berm terecht en botste daar met de bijrijderszijde van de auto tegen een boom.

Een voorbijganger zag de auto staan en is gekeerd, uitgestapt en gaan kijken bij het slachtoffer. De vrouw was toen al niet meer bij kennis. De hulpdiensten werden ingeseind. Ook de traumahelikopter vanaf vliegbasis Volkel werd opgeroepen. De brandweer van Elburg kwam ter plaatse met een tankautospuit en hulpverleningsvoertuig. Zij hebben samen met de politie en het ambulancepersoneel de vrouw uit haar auto gehaald. Ze is onder andere met aangezichtsletsel en mogelijk inwendige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De komst van de traumahelikopter werd niet meer afgewacht, deze werd halverwege de vlucht geannuleerd.

Vanwege het ongeval was de Flevoweg vanaf de rotonde bij de haven tot aan de rotonde met de Zuiderzeestraatweg Oost/-West afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de zwaarbeschadigde auto te bergen.


Locatie Reageren 3.391x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Elburg:

Grote brand op het dak van bedrijfspand Moerasstraat Elburg
Frontale aanrijding op de N309 Flevoweg in Elburg
Drie voertuigen betrokken bij ongeval Zuiderzeestraatweg Oost Elburg
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,1°C
OZO 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier