Nieuwsarchief

Bestuurder aangehouden na inrijden op geparkeerde auto Gasthuisdijk Zwolle

Bij een ongeval op de Gasthuisdijk in Zwolle is woensdagavond de bestuurder van een personenauto aangehouden. Hij zou mogelijk onder invloed van drugs hebben gereden. De bestuurder reed rond tien voor half acht in gezelschap van een bijrijder vanaf het parkeerterrein van een supermarkt over de Gasthuisdijk richting een bedrijf. De bestuurder is vervolgens ter hoogte van de Evangelische gemeente De Deur tegen een geparkeerde auto gebotst. In die geparkeerde auto zat op dat moment niemand.

Zowel de bestuurder van de auto als de bijrijder zouden geen gordel hebben gedragen. Beide inzittenden raakten gewond bij het ongeval. Volgens de omstanders die eerste hulp hebben verleend heeft de bijrijder de voorruit hard geraakt met zijn hoofd. De bijrijder is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar is volgens de omstanders wel meegenomen naar het politiebureau omdat hij daar een speekseltest moest afstaan. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om beide auto's te bergen.
Locatie Reageren 1.646x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Automobilist doodgeschoten op parkeerplaats bij supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle
Vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat container met schroot op spoorwegovergang in Zwolle valt
Chauffeur van bakwagen zwaargewond na botsing met vrachtwagen op de A28 bij Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,7°C
Z 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier