Nieuwsarchief

Drie gewonden bij forse kopstaart aanrijding Zuiderzeestraatweg Wezep

Op de Zuiderzeestraatweg bij de afrit van de A28 bij Wezep is vrijdagmiddag een forse kopstaart aanrijding gebeurd waarbij drie personen gewond zijn geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks twaalf uur. Een bestuurder van een personenauto is daarbij met volle snelheid achterop een stilstaande auto gebotst die stilstond voor de verkeerslichten. De van achter aangereden auto schoot naar links en werd gelanceerd over een vluchtheuvel om vervolgens aan de andere kant van de kruising op het fietspad te eindigen. De auto die de andere auto aanreed schoot vervolgens door en botste op de volgende auto die voor de verkeerslichten stond te wachten. Daarbij werden de twee voorste auto's ook aangetikt in het rijtje. In totaal raakten er dus vijf voertuigen betrokken bij het ongeval.

De bestuurder van de auto die het ongeval veroorzaakte raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend welk letsel de man overhield aan het ongeval. Ook twee inzittenden van de auto die op het fietspad eindigde zijn naar het ziekenhuis overgebracht, wel zonder spoed. De andere inzittenden bleven ongedeerd.

Door het ongeval ontstond er enige vertraging voor het verkeer. De politie heeft samen met de weginspecteur van de provincie Gelderland het verkeer geregeld, even later werd de politie overgenomen door de BOA's van gemeente Oldebroek. Ten tijde van het ongeval was de verkeersregelinstallatie in werking. Om het verkeer tijdens het ongeval beter door te laten stromen heeft men er voor gekozen om de installatie buiten werking te stellen zodat de instructies van de verkeersregelaars beter werden gevolgd.

Bergingsbedrijven Stouwdam en Wolves zijn ter plaatse gekomen om de betrokken voertuigen af te slepen. Vier van de vijf voertuigen moesten worden geborgen. Van der Kolk is ter plaatse gekomen in opdracht van de provincie om het wegdek te reinigen vanwege lekkage van vloeistoffen.


Locatie 1 reactie 1.791x


Reactie (1)

HendrietteVrijdag 14 december 2018 – 17:47
Het waren geen 2 gewonden die naar het ziekenhuis zijn gegaan maar 3.


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Brandweer voorkomt dat boom op woning valt Heidehoeksweg Wezep
Ernstige mishandeling in woning Koolzaadakker Wezep, politie zoekt getuigen
Auto raakt van de weg op de A28 bij Wezep
Het weer in Wezep
4,1°C
Z 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @polnw_oldebroek Gisteravond zijn er tussen 20.30 uur en 23.00 meerdere auto's vernield op de Kerkweg te Wezep. Oa aftrappen zijspiegels en ingooien achterraam. Vandaag doen we oa buurtonderzoek. Heeft u nog informatie voor ons? Bel aub 09098844. https://t.co/pNxlQpxnLQ
Vrijdag 24 januari 2020 - 11:52
Nieuws: Opnieuw poging brandstichting auto in Zwolle - https://t.co/L7XZDVf1l1 (foto's) https://t.co/NVDH60zxat
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:59
Nieuws: Twee gewonden bij forse aanrijding N795 Eperweg Nunspeet - https://t.co/8l28aYxlXY (foto's & video) https://t.co/nJCSTqLVyA
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:37
Twee gewonden bij een forse aanrijding tussen een personenauto en een bedrijfsbus op de kruising van de Eperweg met de afrit van de A28 bij Nunspeet. https://t.co/VkbCNAkHre
Vrijdag 24 januari 2020 - 07:58
@arjenfiks Ja, dat gevoel had ik ook al. Hoog viva-forum gehalte ???? hehe
Donderdag 23 januari 2020 - 21:27
Gelukkig enkel wat anonieme reaguursels op Dumpert. Het is weer makkelijk oordelen vanaf de zolderkamer. Ondertussen is het wel een van de best bekeken video’s bij mij sinds 2011. Men kijkt het dus kennelijk wel graag. Oh de ironie. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:23
Ah, prachtig. Een video uit 2011 met gladheidsperikelen in Wezep is weer opgedoken op Dumpert. Iedereen over de zeik daar. Want ‘wij deden niks’. Koekoek. We stonden te waarschuwen, hadden de politie gebeld en gaan niet ons eigen leven in gevaar brengen. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:22
RT @Insp_Jacco Mooie dag geweest, met fotograaf @Stefanuzz op pad geweest voor een item over #koperdiefstal. Inmiddels gaat zonnetje onder. Auto wegbrengen en door naar huis. #werkenbijprorail #prorail https://t.co/dhEqax9xBn
Donderdag 23 januari 2020 - 16:48