Nieuwsarchief

24-jarige man overleden na ongeval Oranjeweg Emst

Op de Oranjeweg bij Emst is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond kwart voor vier een zwaargewonde automobilist aangetroffen door een passerende automobiliste. Het slachtoffer zat in een auto en was in een bocht vlakbij oud buurtschap Gortel tegen een boom gebotst in een flauwe bocht. De bestuurster die onderweg naar huis was en richting Vierhouten reed trof de zwaargewonde man aan en heeft direct de hulpdiensten gebeld. De motor van de auto was al koud, wat er op kan duiden dat de man al enige tijd hulpeloos op de ongevalslocatie was en niet bij machte was om zelf de hulpdiensten te alarmeren. De automobiliste die de man aantrof en zo goed als mogelijk heeft gehandeld, was nadertijd flink emotioneel en geschrokken.

Vanwege de ernst van het ongeval werd direct naast de politie en de ambulance ook de traumahelikopter vanaf vliegbasis Volkel gealarmeerd. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel meegenomen de ambulance in en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Onderweg heeft men een tussenstop gemaakt bij de afrit van de A50 bij Epe waar de traumahelikopter geland was. Daar is de arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) overgestapt op de ambulance en meegereden naar Zwolle.

Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde auto te bergen. Over de oorzaak van het ongeval kon de politie nog niks zeggen, er zal onderzoek naar worden gedaan.

Update: Het 24-jarige slachtoffer is maandagavond aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis.


Locatie Reageren 6.689x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Emst:

Helikopter maakt voorzorgslanding bij Emst vanwege rookontwikkeling
Twee gewonden bij frontale aanrijding Vierhouterweg Emst
Auto en bedrijfsbus botsen op kruising Hanendorperweg - Vaassensebinnenweg Emst
Het weer in Wezep
Bewolkt 4,1°C
N 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier