Nieuwsarchief

Auto en bedrijfsbus botsen op kruising Hanendorperweg - Vaassensebinnenweg Emst

De hulpdiensten werden maandagochtend rond kwart voor zeven gealarmeerd voor een ongeval op de kruising van de Hanendorperweg met de Vaassensebinnenweg bij Emst. Op de kruising was een bedrijfsbus met een personenauto in botsing gekomen. De bestuurder van de bedrijfsbus had voorrang moeten verlenen aan de bestuurster van de personenauto maar deed dat niet, waarna een aanrijding ontstond. De bestuurster van de personenauto is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld aan haar verwondingen. Ze hoefde niet met de ambulance mee naar het ziekenhuis en is door familie opgehaald. De twee Kroatische inzittenden van de bedrijfsbus bleven ongedeerd. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. De gealarmeerde brandweer van Vaassen hoefde niet in actie te komen.
Locatie Reageren 1.461x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Emst:

Twee gewonden bij frontale aanrijding Vierhouterweg Emst
24-jarige man overleden na ongeval Oranjeweg Emst
Brand bij katoenverwerkingsbedrijf Vaassensestraat Emst
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
N 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08