Nieuwsarchief

Twee gewonden bij frontale aanrijding Vierhouterweg Emst

Bij een frontale aanrijding op de Vierhouterweg tussen Vierhouten en Emst zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks drie uur midden in het bos. Bij een bocht zijn de twee voertuigen met de linkervoorzijdes met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de Mini is daarbij bekneld komen te zitten in zijn voertuig. Hij moest door de brandweer van Elspeet uit zijn voertuig worden geknipt. Deze man is nadat hij bevrijdt was met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend welk letsel de man aan het ongeval overhield. Ook een vrouw die in de andere auto zat raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Beide voertuigen zijn daarna door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen. De weg is nog tot de avond afgesloten geweest voor het verkeer tussen Vierhouten en Emst.


Locatie Reageren 1.155x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Emst:

Auto en bedrijfsbus botsen op kruising Hanendorperweg - Vaassensebinnenweg Emst
24-jarige man overleden na ongeval Oranjeweg Emst
Brand bij katoenverwerkingsbedrijf Vaassensestraat Emst
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
N 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08