Nieuwsarchief

Twee gewonden bij frontale aanrijding Vierhouterweg Emst

Bij een frontale aanrijding op de Vierhouterweg tussen Vierhouten en Emst zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks drie uur midden in het bos. Bij een bocht zijn de twee voertuigen met de linkervoorzijdes met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de Mini is daarbij bekneld komen te zitten in zijn voertuig. Hij moest door de brandweer van Elspeet uit zijn voertuig worden geknipt. Deze man is nadat hij bevrijdt was met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend welk letsel de man aan het ongeval overhield. Ook een vrouw die in de andere auto zat raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Beide voertuigen zijn daarna door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen. De weg is nog tot de avond afgesloten geweest voor het verkeer tussen Vierhouten en Emst.


Locatie Reageren 761x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Emst:

Auto en bedrijfsbus botsen op kruising Hanendorperweg - Vaassensebinnenweg Emst
24-jarige man overleden na ongeval Oranjeweg Emst
Brand bij katoenverwerkingsbedrijf Vaassensestraat Emst
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,8°C
WNW 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@MartinVerkeer @RWS_verkeer Wordt de oranje verlichting op de A28 vervangen door LED verlichting? Vanaf het knooppunt tot aan afslag Ommen? Dat zou geweldig zijn!
Maandag 15 juli 2019 - 22:30
@RWSverkeersinfo Ja… goed gegokt dus. Was te verwachten, het gaat daar zo vaak fout. Voor zover ik nu begrepen heb geen gewonden, enkel RWS ter plaatse. Dat scheelt dan alweer.
Maandag 15 juli 2019 - 16:13
@RWSverkeersinfo Haha nee, het was een vraag, een gokje. Ben juist benieuwd wat daar speelt.
Maandag 15 juli 2019 - 16:09
@RWSverkeersinfo A28 Li 90,8 Weer eens een auto vs. vrachtwagen in de ‘sjoelbak’ bij Zwolle-Zuid?
Maandag 15 juli 2019 - 16:07
Melding brand wegvervoer betrof een auto met rookontwikkeling op de Zuiderzeestraatweg ter hoogte van afrit Wezep. Geen vlammen zichtbaar. https://t.co/Wd6n2SbMZV
Maandag 15 juli 2019 - 15:24
[Brandweer 15:05.42] P 1 BON-07 BR Wegvervoer Zuiderzeestraatweg Rondweg Wezep 066741
Maandag 15 juli 2019 - 15:05
@dicktimmerman Geen idee, ik ben niet ter plaatse geweest. Maar de uitkomst is meestal wel vrij zeker.
Maandag 15 juli 2019 - 13:41
@POL_Overijssel @thejermaine @PdDenekamp @jasperhutten @Regtur01 @hugohugo Gokje: een andere aardcode (als ik het goed zeg) in GMS dan schietincident (bv geweldsincident?) waardoor het automatisch persalarm niet getriggerd werd en voorlichting die vergeet zelf te pageren.
Maandag 15 juli 2019 - 13:33