Nieuwsarchief

Bromfietser (zwaar)gewond bij ongeval Revelingseweg Wapenveld

Een bromfietser is vrijdagmiddag (zwaar)gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de Revelingseweg bij Wapenveld. Even voor zes uur kwam het tot een frontale aanrijding op de kruising van de Revelingseweg met de Parallelweg. De bromfietser kwam uit de richting van het kanaal en wilde op de kruising rechtdoor. De automobilist kwam uit tegenovergestelde richting en wilde links afslaan richting de Parallelweg. Daarbij zag de automobilist de bromfietser over het hoofd, waarna een frontale aanrijding volgde. De bromfietser raakte daarbij gewond. Volgens omstanders was er onder andere sprake van ernstig beenletsel. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Vanwege de ernst van het ongeval is het Verkeers Ongevallen Analyse team (VOA) van de politie ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Dit heeft nog een flink deel van de avond in beslag genomen. De Revelingseweg is al die tijd ook afgesloten geweest. Beide voertuigen zijn door bergingsbedrijf Wolves geborgen.


Locatie Reageren 2.382x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wapenveld:

Automobilist raakt te water op de Weerdhofweg tussen Wapenveld en Marle
Smeulbrand in opslagsilo met bloem bij Euroma Wapenveld
Tweede aanrijding kort na elkaar op de Revelingseweg bij Wapenveld
Het weer in Wezep
Zonnig 19,0°C
ZW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
[Politie 19:09.56] Aanrijding Letsel Oude Bleeksweg Elburg
Woensdag 22 mei 2019 - 19:09
Goedemorgen! De Kameel rijdt vandaag voor de spoorwensdagen een rit door Nederland, net als gisteren. Voor @treinreiziger rij ik mee van Utrecht tot Zwolle om zo een kleine sfeerreportage te maken. https://t.co/4cc5DHqKnS
Woensdag 22 mei 2019 - 09:25
@VNOGregio Lastgeving = aanwijzing
Dinsdag 21 mei 2019 - 15:28
@StephanVanLoon Haha ohja… daar had ik even overheen gekeken. Nou bij deze haha.
Maandag 20 mei 2019 - 22:22
@StephanVanLoon 19.10u Kampen-Zuid > Drontermeertunnel… dat ben jij dan niet. https://t.co/vMXfoVe6cz
Maandag 20 mei 2019 - 22:18
In de Verenigde Staten nu een grote kans op flinke tornado’s in Texas en Oklahoma. Prachtige live verslaggeving op KFOR met een helikopter en radarbeelden. Live via: https://t.co/Dlda1PMxVt https://t.co/Q7XstrvHe8
Maandag 20 mei 2019 - 21:54