Nieuwsarchief

Ventilator boven toilet in woning vat vlam Vierschotenweg 't Loo

De brandweerkorpsen van Oldebroek en Elburg werden woensdagochtend rond tien over half elf gealarmeerd voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Vierschotenweg bij 't Loo. De informatie die bij de meldkamer binnenkwam wees er op dat er sprake was van een elektrobrand in een ruimte boven het toilet in de woning. Omdat er ook flinke rookontwikkeling was vanuit een afvoerpijp maakte de centralist de melding aan als schoorsteenbrand. Bij aankomst bleek dat de ventilator boven het verlaagde plafond vlam had gevat. De bewoner van de woning had daarbij brandwonden opgelopen aan zijn hand van smeltend plastic dat naar beneden was komen druppelen. Ook had de bewoner rook ingeademd. Er is voor hem een ambulance ter plaatse gekomen.

Door snel optreden van de brandweer kon worden voorkomen dat de brand zich verder kon uitbreiden. Het verlaagde plafond kon met torx schroeven vrij snel los gemaakt worden waardoor breekwerk niet nodig was. Het plafond boven het verlaagde plafond was volledig zwart door de brand. In de rest van de woning was flinke rook- en stankoverlast door de brand. Hoe de brand exact is ontstaan is op dit moment (nog) niet duidelijk.
Locatie Reageren 1.216x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Loo:

Containerbrand Stuivezandsweg 't Loo Oldebroek
Zinkgat ontdekt onder het asfalt van de Bongersweg - Vreeweg 't Loo
Auto komt in de greppel terecht op de Vreeweg bij 't Loo
Het weer in Wezep
Bewolkt 4,2°C
ZZO 11,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @polnw_oldebroek Gisteravond zijn er tussen 20.30 uur en 23.00 meerdere auto's vernield op de Kerkweg te Wezep. Oa aftrappen zijspiegels en ingooien achterraam. Vandaag doen we oa buurtonderzoek. Heeft u nog informatie voor ons? Bel aub 09098844. https://t.co/pNxlQpxnLQ
Vrijdag 24 januari 2020 - 11:52
Nieuws: Opnieuw poging brandstichting auto in Zwolle - https://t.co/L7XZDVf1l1 (foto's) https://t.co/NVDH60zxat
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:59
Nieuws: Twee gewonden bij forse aanrijding N795 Eperweg Nunspeet - https://t.co/8l28aYxlXY (foto's & video) https://t.co/nJCSTqLVyA
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:37
Twee gewonden bij een forse aanrijding tussen een personenauto en een bedrijfsbus op de kruising van de Eperweg met de afrit van de A28 bij Nunspeet. https://t.co/VkbCNAkHre
Vrijdag 24 januari 2020 - 07:58
@arjenfiks Ja, dat gevoel had ik ook al. Hoog viva-forum gehalte ???? hehe
Donderdag 23 januari 2020 - 21:27
Gelukkig enkel wat anonieme reaguursels op Dumpert. Het is weer makkelijk oordelen vanaf de zolderkamer. Ondertussen is het wel een van de best bekeken video’s bij mij sinds 2011. Men kijkt het dus kennelijk wel graag. Oh de ironie. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:23
Ah, prachtig. Een video uit 2011 met gladheidsperikelen in Wezep is weer opgedoken op Dumpert. Iedereen over de zeik daar. Want ‘wij deden niks’. Koekoek. We stonden te waarschuwen, hadden de politie gebeld en gaan niet ons eigen leven in gevaar brengen. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:22
RT @Insp_Jacco Mooie dag geweest, met fotograaf @Stefanuzz op pad geweest voor een item over #koperdiefstal. Inmiddels gaat zonnetje onder. Auto wegbrengen en door naar huis. #werkenbijprorail #prorail https://t.co/dhEqax9xBn
Donderdag 23 januari 2020 - 16:48
Heeft iemand in de binnenstad van Hattem toevallig iets van activiteiten van de politie gezien? Ik hoor het graag tips zijn welkom!?
Donderdag 23 januari 2020 - 12:25