Nieuwsarchief

Scooterrijdster gewond bij ongeval Zuiderzeestraatweg Wezep

Een scooterrijdster is vrijdagmiddag rond half vijf gewond geraakt bij een ongeval op de Zuiderzeestraatweg in Wezep. De vrouw kwam in botsing met een auto op de kruising met de Collenhovensweg. De scooterrijdster wilde de kruising over steken en was volgens omstanders voor de kruising netjes gestopt. Op het moment dat er een auto vanuit de richting van Oldebroek aan kwam gereden, trok ze plotseling op en wilde de kruising oprijden. De automobilist komende uit de richting van Oldebroek kon niet meer op tijd remmen en een aanrijding was het gevolg.

De vrouw hield aan de aanrijding onder andere beenletsel over en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het echtpaar in de auto is ongedeerd gebleven. Zowel de scooter als de auto liepen flinke schade op en zijn door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen. Vanwege het ongeval was een rijstrook afgesloten en moest het verkeer een tijdje om en om langs het ongeval passeren. Dit zorgde voor wat vertraging.


Locatie Reageren 2.047x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto crasht in voortuin tegen woning Zuiderzeestraatweg Wezep
Boerenprotest over de A28 langs Wezep en Hattemerbroek
Hooibalen op de A28 bij Wezep door gekantelde aanhanger
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
N 1,4km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08