Nieuwsarchief

Scooterrijdster gewond bij ongeval Zuiderzeestraatweg Wezep

Een scooterrijdster is vrijdagmiddag rond half vijf gewond geraakt bij een ongeval op de Zuiderzeestraatweg in Wezep. De vrouw kwam in botsing met een auto op de kruising met de Collenhovensweg. De scooterrijdster wilde de kruising over steken en was volgens omstanders voor de kruising netjes gestopt. Op het moment dat er een auto vanuit de richting van Oldebroek aan kwam gereden, trok ze plotseling op en wilde de kruising oprijden. De automobilist komende uit de richting van Oldebroek kon niet meer op tijd remmen en een aanrijding was het gevolg.

De vrouw hield aan de aanrijding onder andere beenletsel over en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het echtpaar in de auto is ongedeerd gebleven. Zowel de scooter als de auto liepen flinke schade op en zijn door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen. Vanwege het ongeval was een rijstrook afgesloten en moest het verkeer een tijdje om en om langs het ongeval passeren. Dit zorgde voor wat vertraging.


Locatie Reageren 1.690x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Bestuurder komt met auto in de sloot Zuiderzeestraatweg Wezep
Vrachtwagen raakt pompen bij tankstation Rondweg Wezep
Auto rijdt woning binnen Ien Dalesstraat - Beelhof Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,3°C
NW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
Ernstig ongeval op de N50 bij Kampen. De weg lijkt dicht te zijn. De traumaheli vliegt momenteel ook. Ik ben bijna ter plaatse.
Dinsdag 18 juni 2019 - 07:03
Inmiddels is het veld in het NW dat hoog in de lucht te was weg, richting noord nu hele fijne structuren laag boven de horizon. Mooiste voor nu lijkt even te zijn geweest, maar het kan nog komen. Wel veel bewolking helaas aan de horizon. https://t.co/gfUqmYSmBJ https://t.co/JNkcltxOLR
Maandag 17 juni 2019 - 23:38
Lichtende nachtwolken alarm! Tot heel hoog! Bizar. https://t.co/zTheCgqceD
Maandag 17 juni 2019 - 23:11
RT @treinreiziger Fyra V250 van start in Italië: zonder uitval en met meer comfort https://t.co/rWo2GMpSSk https://t.co/djrEwlJSoi
Maandag 17 juni 2019 - 11:05
Zo, weer ‘thuis’! Met de ICMm in de 3600 naar eindstation Zwolle en het laatste stukkie nu met de auto. Einde #italiepertrein voor mij! @treinreiziger https://t.co/6Z1xeWMv5T
Zondag 16 juni 2019 - 23:46
@PSchollema @treinreiziger @real_mos Gemoderniseerde ICE3. Onder andere nieuwe locatie voor de displays met reserveringen (in de stoelen), leeslampjes, etc.
Zondag 16 juni 2019 - 22:58
@VincentJannink @treinreiziger Nee, dat vonden we een beetje een risico. In de andere internationale treinen die we hebben aangedaan was het restauratierijtuig telkens gesloten. En we moesten echt even wat warm eten hebben. Volgende keer weer.
Zondag 16 juni 2019 - 22:50
Hallo Nederland, hallo Arnhem! Het laatste stukje van mijn reis richting Zwolle zo met de IC. #italiepertrein @treinreiziger https://t.co/CWXatoDQ1x
Zondag 16 juni 2019 - 22:33