Nieuwsarchief

Scooterrijdster gewond bij ongeval Zuiderzeestraatweg Wezep

Een scooterrijdster is vrijdagmiddag rond half vijf gewond geraakt bij een ongeval op de Zuiderzeestraatweg in Wezep. De vrouw kwam in botsing met een auto op de kruising met de Collenhovensweg. De scooterrijdster wilde de kruising over steken en was volgens omstanders voor de kruising netjes gestopt. Op het moment dat er een auto vanuit de richting van Oldebroek aan kwam gereden, trok ze plotseling op en wilde de kruising oprijden. De automobilist komende uit de richting van Oldebroek kon niet meer op tijd remmen en een aanrijding was het gevolg.

De vrouw hield aan de aanrijding onder andere beenletsel over en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het echtpaar in de auto is ongedeerd gebleven. Zowel de scooter als de auto liepen flinke schade op en zijn door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen. Vanwege het ongeval was een rijstrook afgesloten en moest het verkeer een tijdje om en om langs het ongeval passeren. Dit zorgde voor wat vertraging.


Locatie Reageren 4.543x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Grote uitslaande brand verwoest bedrijfspand aan de Prins Mauritslaan in Wezep
Graafmachine botst tegen viaduct Bovenheigraaf tijdens werkzaamheden op de A28 bij Wezep
Brand in leegstaande schuur op perceel nieuwbouwlocatie supermarkt Waterloopweg Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,1°C
W 4,7km/h
28,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier