Nieuwsarchief

Traumahelikopter landt op tennisveld in Zwolle vanwege gewonde tennisser

De traumahelikopter Lifeliner 04 is woensdagavond op het tennisveld aan de Peterskampweg in Zwolle geland vanwege een tennisser die ernstig gewond was geraakt. Volgens een bestuurslid van Tennisvereniging Zwolle 750 tegenover De Stentor zou een "relatief jonge tennisspeler" vanavond over een tennisbal zijn gestruikeld en daarbij een paal van het tennisnet hebben geraakt met zijn hoofd. De betreffende persoon heeft daarbij een flinke hoofdwond opgelopen en had tijdelijk geen gevoel meer in zijn benen. De traumahelikopter werd op het tennisveld er naast neergezet zodat er zo snel mogelijk hulp kon worden geboden. Uiteindelijk is het slachtoffer per ambulance en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht onder begeleiding van de trauma arts. De traumahelikopter is na vertrek van de ambulance ook weer opgestegen om de trauma arts bij het Isala ziekenhuis in Zwolle op te halen.

De foto's op het tennisveld zijn gemaakt met toestemming van de tennisvereniging, waarvoor dank!
Locatie Reageren 654x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Vier aanhoudingen na schietpartij Oude Vismarkt Zwolle
Vermoeden van brandstichting bij autobrand Egelveld Zwolle
Dollemansrit eindigt frontaal tegen boom in Zwolle-Zuid
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,8°C
WNW 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@MartinVerkeer @RWS_verkeer Wordt de oranje verlichting op de A28 vervangen door LED verlichting? Vanaf het knooppunt tot aan afslag Ommen? Dat zou geweldig zijn!
Maandag 15 juli 2019 - 22:30
@RWSverkeersinfo Ja… goed gegokt dus. Was te verwachten, het gaat daar zo vaak fout. Voor zover ik nu begrepen heb geen gewonden, enkel RWS ter plaatse. Dat scheelt dan alweer.
Maandag 15 juli 2019 - 16:13
@RWSverkeersinfo Haha nee, het was een vraag, een gokje. Ben juist benieuwd wat daar speelt.
Maandag 15 juli 2019 - 16:09
@RWSverkeersinfo A28 Li 90,8 Weer eens een auto vs. vrachtwagen in de ‘sjoelbak’ bij Zwolle-Zuid?
Maandag 15 juli 2019 - 16:07
Melding brand wegvervoer betrof een auto met rookontwikkeling op de Zuiderzeestraatweg ter hoogte van afrit Wezep. Geen vlammen zichtbaar. https://t.co/Wd6n2SbMZV
Maandag 15 juli 2019 - 15:24
[Brandweer 15:05.42] P 1 BON-07 BR Wegvervoer Zuiderzeestraatweg Rondweg Wezep 066741
Maandag 15 juli 2019 - 15:05
@dicktimmerman Geen idee, ik ben niet ter plaatse geweest. Maar de uitkomst is meestal wel vrij zeker.
Maandag 15 juli 2019 - 13:41
@POL_Overijssel @thejermaine @PdDenekamp @jasperhutten @Regtur01 @hugohugo Gokje: een andere aardcode (als ik het goed zeg) in GMS dan schietincident (bv geweldsincident?) waardoor het automatisch persalarm niet getriggerd werd en voorlichting die vergeet zelf te pageren.
Maandag 15 juli 2019 - 13:33