Nieuwsarchief

Bestuurster, bijrijder en hond gewond bij ongeval N337 Wijheseweg Zwolle

Op de N337 Wijheseweg tussen Zwolle en Wijhe is maandagochtend een auto frontaal tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks tien over tien ter hoogte van Windesheim. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurster met haar voertuig in de berm terecht en botste daar frontaal op een boom. De bestuurster, de bijrijder en een hond raakten gewond. De brandweer van Zwolle heeft de deur aan de bestuurderskant verwijderd om de vrouw uit haar voertuig te kunnen halen. Zowel de man als de vrouw zijn gewond per ambulances naar het ziekenhuis overgebracht.

Omstanders hadden zich ontfermd over de hond. Er is een dierenambulance ter plaatse gekomen om de gewonde hond mee te nemen en te verzorgen. Bergingsbedrijf Wolves was ter plaatse en heeft de zwaar beschadigde auto geborgen. Vanwege het ongeval was een rijstrook afgesloten. Het verkeer werd door de politie om en om langs het ongeval geleid.


Locatie Reageren 471x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Groot politieonderzoek na poging liquidatie in Zwolse wijk Stadshagen
Brand op balkon flat Meppelerstraatweg Zwolle
Flinke ravage bij aanrijding op kruising N340 Hessenweg - Kranenburgweg Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
N 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08