Nieuwsarchief

Bestuurster, bijrijder en hond gewond bij ongeval N337 Wijheseweg Zwolle

Op de N337 Wijheseweg tussen Zwolle en Wijhe is maandagochtend een auto frontaal tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks tien over tien ter hoogte van Windesheim. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurster met haar voertuig in de berm terecht en botste daar frontaal op een boom. De bestuurster, de bijrijder en een hond raakten gewond. De brandweer van Zwolle heeft de deur aan de bestuurderskant verwijderd om de vrouw uit haar voertuig te kunnen halen. Zowel de man als de vrouw zijn gewond per ambulances naar het ziekenhuis overgebracht.

Omstanders hadden zich ontfermd over de hond. Er is een dierenambulance ter plaatse gekomen om de gewonde hond mee te nemen en te verzorgen. Bergingsbedrijf Wolves was ter plaatse en heeft de zwaar beschadigde auto geborgen. Vanwege het ongeval was een rijstrook afgesloten. Het verkeer werd door de politie om en om langs het ongeval geleid.


Locatie Reageren 286x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Vier aanhoudingen na schietpartij Oude Vismarkt Zwolle
Vermoeden van brandstichting bij autobrand Egelveld Zwolle
Dollemansrit eindigt frontaal tegen boom in Zwolle-Zuid
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,8°C
WNW 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@MartinVerkeer @RWS_verkeer Wordt de oranje verlichting op de A28 vervangen door LED verlichting? Vanaf het knooppunt tot aan afslag Ommen? Dat zou geweldig zijn!
Maandag 15 juli 2019 - 22:30
@RWSverkeersinfo Ja… goed gegokt dus. Was te verwachten, het gaat daar zo vaak fout. Voor zover ik nu begrepen heb geen gewonden, enkel RWS ter plaatse. Dat scheelt dan alweer.
Maandag 15 juli 2019 - 16:13
@RWSverkeersinfo Haha nee, het was een vraag, een gokje. Ben juist benieuwd wat daar speelt.
Maandag 15 juli 2019 - 16:09
@RWSverkeersinfo A28 Li 90,8 Weer eens een auto vs. vrachtwagen in de ‘sjoelbak’ bij Zwolle-Zuid?
Maandag 15 juli 2019 - 16:07
Melding brand wegvervoer betrof een auto met rookontwikkeling op de Zuiderzeestraatweg ter hoogte van afrit Wezep. Geen vlammen zichtbaar. https://t.co/Wd6n2SbMZV
Maandag 15 juli 2019 - 15:24
[Brandweer 15:05.42] P 1 BON-07 BR Wegvervoer Zuiderzeestraatweg Rondweg Wezep 066741
Maandag 15 juli 2019 - 15:05
@dicktimmerman Geen idee, ik ben niet ter plaatse geweest. Maar de uitkomst is meestal wel vrij zeker.
Maandag 15 juli 2019 - 13:41
@POL_Overijssel @thejermaine @PdDenekamp @jasperhutten @Regtur01 @hugohugo Gokje: een andere aardcode (als ik het goed zeg) in GMS dan schietincident (bv geweldsincident?) waardoor het automatisch persalarm niet getriggerd werd en voorlichting die vergeet zelf te pageren.
Maandag 15 juli 2019 - 13:33