Nieuwsarchief

Dollemansrit eindigt frontaal tegen boom in Zwolle-Zuid

Een dollemansrit van een bestuurder is zaterdagavond ten einde gekomen toen de bestuurder met zijn auto frontaal tegen een boom botste op de Schneidermarke in Zwolle-Zuid. De bestuurder zou elders in de wijk in (de omgeving van) De Goeijenmarke ook enkele auto's hebben geraakt en voor schade hebben gezorgd. Buurtbewoners die de man staande probeerden te houden zagen dat de man wazig uit zijn ogen keek. Na de poging van de buurtbewoners om de man te stoppen ging de man er door in de richting van de Commissarislaan. Ter hoogte van de Schneidermarke sloeg hij rechtsaf en reed een fietspad op. Daarbij heeft de man twee paaltjes omver gereden. Vervolgens kwam hij weer op de straat terecht. Daar heeft de man een boom geschampt en een lantaarnpaal omver gereden. Uiteindelijk botste hij midden in een groenstrook frontaal op een boom.

Buurtbewoners die de harde klap hoorden liepen naar de gecrashte auto toe en zagen dat de man uit zijn auto stapte. Hij is vervolgens met een rustige wandelpas richting het park gelopen. Uiteindelijk heeft de politie de man elders in de wijk gevonden. Daar is hij de ambulance in gebracht om hem te behandelen aan (eventuele) verwondingen. De politie heeft op de locatie waar de auto gecrasht is een tas doorzocht. Daar bleek ook de rijbewijs van de man in te zitten. Zijn rijbewijs is hij in ieder geval kwijt en er is ook een alcohol- en speekseltest afgenomen. Daaruit moet blijken of de man ook onder invloed van verdovende middelen reed.

De zwaarbeschadigde auto is door bergingsbedrijf Wolves geborgen. Ziut is ter plaatse gekomen om de omvergereden lantaarnpaal veilig te stellen.


Locatie Reageren 1.415x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Groot politieonderzoek na poging liquidatie in Zwolse wijk Stadshagen
Brand op balkon flat Meppelerstraatweg Zwolle
Flinke ravage bij aanrijding op kruising N340 Hessenweg - Kranenburgweg Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 11,5°C
N 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
Ah, kijk. Een winterinval staat op het menu. Één oplossing in de 15-daagse pluim voor noordoost NL gaat op 6 november voor een onvervalste ijsdag. ???? Lekker vroeg in het seizoen. Uiteraard is de waarde hiervan erg klein maar wel leuk om te zien. https://t.co/d2ht9CW3tw
Woensdag 23 oktober 2019 - 23:15
Eigenlijk ook wel schandalig dat er tegenwoordig geen omroep of zender meer is die op een niet sensationele manier een educatief verkeersprogramma kan of wil maken voor primetime. Gelukkig is @digihaas teruggekeerd op YouTube. Slow-tv maar nog steeds reuze interessant & leerzaam.
Woensdag 23 oktober 2019 - 23:09
@bcroezen @digihaas Prachtig inderdaad dat ongeval op de snelweg. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 23:07
@digihaas Ga je als de tijd het toe laat ook nog kijken naar Patreon, https://t.co/8yrW1l0iqA of iets anders met crowdfunding? Het is je van harte gegund.
Woensdag 23 oktober 2019 - 23:04
@digihaas Leo, complimenten voor de video op YouTube. Top montage en alsof ik naar een oude maar actuele BODW kijk. Geen sensatie maar echte televisie. Top dus!! ????????????
Woensdag 23 oktober 2019 - 23:03
RT @OvDRail_Joey Vrienden, @digihaas strikes again. #BODW 2.0 . Het kijken absoluut waard ???? https://t.co/P4b5kTB1gk
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:59
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19