Nieuwsarchief

Vermoeden van brandstichting bij autobrand Egelveld Zwolle

De brandweer werd zondagavond rond kwart over elf gealarmeerd voor een autobrand op de Egelveld in Zwolle. Ter plaatse bleek dat een auto in brand stond. Buurtbewoners hebben het er over dat ze een knal hoorden waarna er direct flinke vlammen te zien waren. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit de auto. Door een lekkage in de brandstoftank wist de brand zich ook nog eens te verspreiden als 'vloeistofbrand'. Door snel ingrijpen van de brandweer kon worden voorkomen dat andere geparkeerde auto's vlam gingen vatten. Wel is de auto die direct naast de brandende auto stond beschadigd geraakt door de brand.

Buurtbewoners vermoeden dat er sprake is van een gerichte actie, oftewel brandstichting. De politie heeft diverse getuigen gesproken en zal verder onderzoek doen. De auto is volledig uitgebrand.


Locatie Reageren 547x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Groot politieonderzoek na poging liquidatie in Zwolse wijk Stadshagen
Brand op balkon flat Meppelerstraatweg Zwolle
Flinke ravage bij aanrijding op kruising N340 Hessenweg - Kranenburgweg Zwolle
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
N 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Gewoon_Raymond @ProRail Misschien heeft @ProRail nog wel zo’n chocolade spoorstaaf liggen? ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 20:07
@boetje100 Wat is dit dan wel?????? Ik wist niet dat er regels waren voor wat ik op mijn eigen Twitter account mag posten. Kennelijk heb ik dat gemist. ????
Woensdag 23 oktober 2019 - 13:19
@joshua_josprijs @alarmermelo @Brandweeronlin1 @sanderermelo Gelukkig dat het dan een geparkeerde auto betrof… het zag er anders niet best uit.
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:19
@Brandweeronlin1 @alarmermelo Zit daar nog iemand in? Zo ja… dan vrees ik het ergste. ????
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:13
@VNOGregio De HV van Deventer was gepiept maar geannuleerd. Rijdt die nu wel weer of kon de HV van Apeldoorn toch uitrukken?
Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:08