Nieuwsarchief

Woning onbewoonbaar door brand Zuiderzeestraatweg Wezep

De brandweerkorpsen van Oldebroek en Elburg werden vrijdagmiddag rond vijf voor vier gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Zuiderzeestraatweg tussen Wezep en Oldebroek. Ter plaatse aangekomen bleek dat er een felle brand woedde in een slaapkamer in de woning. De brand wist zich uit te breiden naar het dak van de woning, waarbij een deel van het dak ook in brand heeft gestaan. De slaapkamer is door de brand volledig verwoest. De woning is op dit moment onbewoonbaar. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand. Wat de oorzaak is van de brand, is op dit moment niet bekend.

Foto: ingezonden, waarvoor dank
 
Locatie Reageren 3.907x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Opmerkelijk brandje in het bos waterwingebied Wezep
Autobrand snel geblust door omstanders Stationsweg Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 11,6°C
O 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@MeteoGroupWeer De bewolkingsgrens vanmiddag op de dijk Lelystad -> Enkhuizen https://t.co/hn1yhYyJCy
Vrijdag 20 september 2019 - 18:22
@dicktimmerman Kiezen tussen twee kwaden. Als je alles nu via N307/N50 had gehad, had je dit tussen Dronten en Kampen gehad. Daar is de capaciteit ook totaal niet toereikend voor dit.
Vrijdag 20 september 2019 - 17:16
@dicktimmerman Hehe, ook nog even een brugopening in de spits zo lijkt het op basis van de file informatie. ???? https://t.co/0Wk3BIzMLj
Vrijdag 20 september 2019 - 17:01
@dicktimmerman @RWSverkeersinfo Te veel eer Dick. Noem het de U18a. ????
Vrijdag 20 september 2019 - 16:57
@riklemmens @RWSverkeersinfo Uiteraard! Maar in het verleden is al meermaals gebleken dat suggesties van buitenstaanders soms ook nuttig kunnen zijn. ???? (zie o.a. dit draadje: https://t.co/SLx2a9OIM6)
Vrijdag 20 september 2019 - 16:56
@RWSverkeersinfo Dat de U18 de omleidingsroute is voor een versperde Ketelbrug kan ik mij wel voorstellen. Maar deze aanbeveling bij een te gebruiken Ketelbrug zou standaard niet gegeven moeten worden m.i. ????
Vrijdag 20 september 2019 - 16:54
@riklemmens @RWSverkeersinfo De N50 bij Kampen is in de spits al een gigantische bottleneck. Dan verkeer nog eens onnodig extra veel kilometers laten maken terwijl het per saldo niks oplevert ten opzichte van N307/N710/N711 (allemaal bubeko!) vind ik vrij bijzonder. N307/N50 heeft minder capaciteit.
Vrijdag 20 september 2019 - 16:51