Nieuwsarchief

Auto crasht in voortuin tegen woning Zuiderzeestraatweg Wezep

Een automobilist is zondagavond iets voor half tien met zijn auto van de weg geraakt, in een tuin gecrasht en uiteindelijk tegen een woning tot stilstand gekomen. Dit alles gebeurde op de Zuiderzeestraatweg in Wezep. De bestuurder kwam met zijn auto uit de richting van de kruising met de Waterloopweg / Ruitersveldweg en is ter hoogte van de kruising met de Clematisstraat de macht over het stuur verloren. De auto is vervolgens in de voortuin van de woning naast de bakkerij tegen een hekwerk gebotst en daarbij op zijn zijkant terecht gekomen. De bestuurder en bijrijdster konden na het ongeval zelf uit de auto komen. De politie werd ter plaatse gevraagd en na enige tijd is ook nog een ambulance ter plaatse gekomen om de bestuurder van de auto te controleren die toch wat klachten aan het ongeval overgehouden had. Uiteindelijk hoefde de man niet mee naar het ziekenhuis.

De auto moest door bergingsbedrijf Stouwdam uit de tuin worden gehaald. Omdat de politie de auto voor onderzoek nog in beslag wilde nemen moest de auto vierkant getakeld worden, waarvoor een bergingsauto met kraan werd ingezet. De auto liep door de crash flinke schade op, onder andere een voorwiel was volledig afgebroken. Ook de woning heeft schade opgelopen. De bewoners van de woning die ten tijde van het ongeval in de woonkamer zaten zijn met de schrik vrijgekomen. De politie liet ter plaatse weten dat er in ieder geval géén sprake was van rijden onder invloed.


Locatie 4 reacties 8.084x

Reacties (4)

g van bruggenMaandag 21 oktober 2019 – 09:29
Een wonder dat er geen gewonden zijn gevallen.
Wij wonen vlak bij de levensgevaarlijke kruising Zuiderzeestraatweg ter hoogte van de Boni.
Daar zagen wij deze auto met hoge snelheid over de kruising vliegen.
Gemeente doe er alstublieft iets aan, bijna dagelijks zijn er gevaarlijke situaties op deze kruising bij de BONI.

DokterMaandag 21 oktober 2019 – 16:49
Het is heel vaak een racebaan vooral veel jongeren gaan met hoge snelheid over de weg en rijden de kruising over met hoge snelheid. Denk dat er eerst iets ernstigs moet gebeuren voordat er iets aangedaan wordt.

HarrieMaandag 21 oktober 2019 – 18:53
El Punto final...

damianDinsdag 29 oktober 2019 – 20:03
dit was mijn nicht met haar oom en ze had niks alleen de rijbewijs is in beslag genomen en hun mankeerde niks en haar oom die heeft er heel veel spijt van en ze heeft gelijk een nieuwe telefoon gekregen


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Laatste puntjes op de 'i': nieuwe aansluiting A28 Wezep - Hattemerbroek vanaf nacht vrijdag op zaterdag open
Kleine brand in vuilniswagen Ruitersveldweg Wezep
Felle brand zorgt voor grote schade aan woning Bremstraat Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 5,2°C
N 6,5km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier