Nieuwsarchief

Werkzaamheden aan verlichting A28 begonnen: de verandering in beeld

Afgelopen vrijdag schreef ik al een klein artikel dat de werkzaamheden aan de verlichting van de A28 tussen Wezep, knooppunt Hattemerbroek en Zwolle van start zou gaan deze week. Afgelopen maandagavond werden de eerste lichtmasten voorzien van de nieuwe LED armaturen.

In de eerste nacht zijn er een stuk of tien armaturen vervangen en deze stonden dinsdagavond al aan. Het was dan ook al direct zichtbaar wat een enorm verschil het is tussen de knaloranje oude SOX verlichting en de nieuwe witte heldere LED verlichting. Ook dinsdagavond ben ik weer wat foto's wezen maken, het toeval wilde dat men dinsdagavond zou beginnen bij de lichtmast direct naast het viaduct van de Middeldijk. Vanaf het viaduct kon je alles perfect volgen. Een kleine sfeerimpressie in foto's en video is het resultaat.


Reageren 936x


100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Van knaloranje naar natuurlijk wit licht op de A50 en A28 bij knooppunt Hattemerbroek en Zwolle
Opnieuw wateroverlast in Wezep, Hattemerbroek en Hattem door noodweer
Het weer in Wezep
Zonnig 5,2°C
WZW 9,7km/h
0,4mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
De N307 tussen Dronten en Kampen is in beide richtingen DICHT vanwege opnieuw een kopstaart aanrijding met dit keer vier voertuigen. Meerdere gewonden. Brandweer schaalde op naar middel HV. https://t.co/wwBgOa5PeZ
Zaterdag 23 januari 2021 - 14:01
Betrof een keeractie van een bedrijfsbus waarbij de bestuurder een tegenligger over het hoofd zag. Geen gewonden, wel schade aan de voertuigen. De bedrijfsbus is op sleeptouw genomen door een andere bedrijfsbus, de andere auto is geborgen door de berger. https://t.co/eyfACvTHZe
Vrijdag 22 januari 2021 - 20:45
RT @thomasbruning Belangrijke mededeling inzake gebruik perskaart en eigen verklaring avondklok https://t.co/VJQwickPh5
Vrijdag 22 januari 2021 - 17:26
@RWSverkeersinfo Top. Inmiddels is de file op de A28 Re weg daar, dus op A28 Li staan de borden inmiddels ook alweer uit.
Vrijdag 22 januari 2021 - 15:54
@RWSverkeersinfo Top. Inmiddels is de file op de A28 Re weg daar, dus op A28 Li staan de borden inmiddels ook alweer uit.
Vrijdag 22 januari 2021 - 15:54
@RWSverkeersinfo Nu weer, wellicht direct even te checken door jullie in jullie eigen systemen? https://t.co/2emfE6BYkD
Vrijdag 22 januari 2021 - 15:44
@Pol_ZwolleWest Dringend advies: altijd mét hesje lopen. Die kleine lampjes zijn leuk voor dichtbij maar veraf vaak slecht zichtbaar. Een hesje is al van honderden meters afstand goed te zien. Stuk fijner voor automobilisten.
Donderdag 21 januari 2021 - 19:03
@JeroenvdVeer @Jessicamannee Oei, zonde van zo’n windva…blikvanger! Best boompje.
Donderdag 21 januari 2021 - 11:28