Nieuwsarchief

Zwaarbewapende politie bewaakt bosperceel waar wapens gevonden zijn in Zwolle

De politie heeft dinsdagavond een wapenvondst gedaan bij een bosperceel aan de Bosweg bij Zwolle. De politie kreeg de melding dinsdagavond en startte een onderzoek. De vondst was aanleiding voor de politie om een groot onderzoek op te starten waarbij woensdag ook leden van de Bewakingseenheid van de politie voor ter plaatse zijn gekomen. Wat er precies gevonden is, heeft de politie nog niet bekend gemaakt, maar er was wel aanleiding om ook de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) ter plaatse te laten komen voor assistentie.

Het 'plaats delict' (PD) bevindt zich in een bosperceel dat grofweg tussen de Parallelweg en de Bosweg ligt. Het perceel is met een auto enkel bereikbaar via een doodlopende paadje vanaf de Bosweg, maar het perceel ligt ook dichtbij het fietspad langs het opstelterrein (de Parallelweg). Omdat het onderzoek meerdere dagen in beslag neemt, heeft de politie extra veiligheidsmaatregelen genomen. Naast de zwaarbewapende Bewakingseenheid zijn er ook (warmtebeeld)camera's geplaatst op diverse plekken en is er verlichting rondom het PD geplaatst. Bovendien wordt er extra gesurveilleerd in de omgeving, waarbij de politie al meerdere voertuigen heeft staande gehouden voor controle.

Naar verwachting zal het onderzoek ook nog een groot deel van de donderdag in beslag nemen.
Locatie Reageren 1.399x


Al meer dan 75 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Zwolle:

Lading grind op de A28 tussen knp. Hattemerbroek en Zwolle Zuid zorgt voor veel vertraging
Van knaloranje naar natuurlijk wit licht op de A50 en A28 bij knooppunt Hattemerbroek en Zwolle
Politie doet invallen in zes woningen in Zwolle en houdt vijf verdachten aan voor cocaïnehandel
Het weer in Wezep
Bewolkt 9,7°C
Z 11,2km/h
0,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 75 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@djidee @Rijkswaterstaat zou eens een paar weken lang campagne moeten voeren op de DRIPS boven/naast de weg. Onnodig links rijden is boete riskeren Rij altijd zover mogelijk naar rechts O.i.d. en dan pakkender/compacter.
Vrijdag 25 september 2020 - 00:34
De politiehelikopter cirkelt momenteel boven Hattem. Mocht iemand op de grond iets gezien hebben, tips zijn welkom! https://t.co/Jx3G9noEJU
Donderdag 24 september 2020 - 16:00
[Politie 14:56.50] Aanrijding Letsel Mheneweg Noord N308 - Zuiderzeestraatweg Oldebroek
Donderdag 24 september 2020 - 14:56
RT @ProRail ProRails jongste advocaat in de race voor #YoungTalentAward! 'ProRail is een publiek-privaat bedrijf en staat midden in de samenleving. Dit vraagt creativiteit om te zoeken naar de beste oplossing. Hoe groot een uitdaging ook is, ik duik er head first in." https://t.co/R37U14WtmA https://t.co/g0bJoMUO9K
Donderdag 24 september 2020 - 11:36
RT @ds_veluwe Van oranje naar wit: in half jaar ruim duizend nieuwe lampen langs A28 tussen Wezep en Zwolle https://t.co/SFoXJLXpjd
Donderdag 24 september 2020 - 11:21
Niet gek als je niet eens een abonnement hebt op Netflix ???? #scam https://t.co/KlwDq08mH5
Woensdag 23 september 2020 - 21:04
[Brandweer 14:17.46] P 1 BON-01 (Middel BR) BR bijgebouw (keet/hok/schuurtje) Brinkhoekweg Zwolle 041094 041190 066763 041630
Woensdag 23 september 2020 - 14:17
@Onedayflyer @KoosPalte @RWSverkeersinfo Als ik het goed heb onthouden wordt dat probleem pas maart 2021 opgelost, ik dacht dat @Rijkswaterstaat daar een tijdje terug al iets over had getweet.
Woensdag 23 september 2020 - 13:37
@treinreiziger @hvondelen @DavidEerdmans Psst, kan ik uit deze conversatie worden gehaald als mention? ???? Jullie overspoelen mijn timeline een beetje. Alvast bedankt!
Dinsdag 22 september 2020 - 20:47
@canonrumorsguy “Sadly, I haven’t heard anything specific about the Canon EOS R1.” Let’s hope this triggers something, so we’ll hear the first rumors soon.
Dinsdag 22 september 2020 - 19:16